1:1
(1:0)
67. D. Žák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 14:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tlumačov v boji o záchranu odvezl ze Zruče bod


Branky


30. R. Kubeš - 67. D. Žák
20

Oba týmy před tímto zápasem ještě neměly vyhráno, ale po zápase už se mírně radovat mohla Zruč. Ta totiž s devítibodovým náskokem před pravděpodobně aktuálně barážovým Holýšovem má 3 zápasy před koncem soutěže slibnou pozici k udržení, pokud se z divize nepřesune dolů větší množství týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivněji. Už v 9. minutě se do šance dral Adam Král, ten ale ještě nezakončil a následně odražený míč z otočky napálil nad bránu Kubeš. Hned o 3 minuty později dostal naservírováno Lang, ale ani on se neprosadil. Hra se následně přelévala z jedné strany na druhou, ale ani jeden tým si vážnější šanci nevytvořil. A to až do 30. minuty, kdy dostal míč do vápna Mašek a Radek Kubeš hostujícího brankáře překonal. Na konci 33. minuty pak šel sám na brankáře Adam Král, ale namísto jednoduchosti zvolil složitost, na bránu nevystřelil, kliček hromadu a následnou nabídku Kastelic pak mířil pod padající navrátivší obranou do připraveného Pejsara. Zbytek poločasu nic zajímavého nepřinesl.

 

Krátce po výměně stran se do gólovky dostával Adam Král, ale střelu Pejsar vystihl a zručský kanonýr pak jen přes tlumačovského brankáře přeletěl. Ani následné obléhání tlumačovské brány nevedlo ke zdárnému výsledku a hosté postupem času začali více vystrkovat růžky. A v 67. minutě bylo srovnáno. Haidlmayer nepřesnou přihrávkou do zadních řad a neaktivitou svých spoluhráčů vyzval k rychlému kontru Davida Žáka a ten svůj nájezd jednoduše proměnil. V 81. minutě ale mohl poslat svůj tým znovu do vedení Sperl, který ovšem v malém vápně netrefil míč. V páté minutě nastaveného času měli domácí ještě poslední standardku, kterou dobře nevyřešili a tak skončil zápas výsledkem 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: První půlku to mělo být tři čtyři nula úplně jasně. Druhou půlku už nevím, co se stalo. Hráli jsme do plných, hosté to vždy jen nějak odkopli, zkoušeli brejky a jeden z nich jim vyšel. Jinak hosté druhou půlku bránili dobře, i měli nějaké nebezpečné akce a my hráli hloupě. Ale kdybychom v první půli dali to, co jsme dát měli, kdy třeba Adam Král položil brankáře, obránce a ještě nahrával... Prostě jsme vymýšleli blbosti a pak se nám to vymstilo. Ale jinak si myslím, že už je to směrem k sestupovým příčkám asi už jedno. Ale i tak mi to mrzí, protože jsme ho měli normálně vyhrát i když si tu remízu za snahu a bojovnost ve druhé půli Tlumačov zasloužil.




Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - R. Kubeš [-] (84. J. Motyčák [-] ) , M. Lang [-] , D. Král [-] , A. Král [-] , O. Mašek [-] (71. D. Sperl [-] ) , R. Haidlmayer [-] , O. Kastelic [-] (73. M. Klail [-] ) , M. Fryček [-] , P. Korous [-] , V. Pavel [-]

TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - F. Šinál [-] (81. O. Pomothy [-] ) , V. Kašpar [-] , R. Šindelář [-] , M. Schneider [-] , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (59. O. Rottenborn [-] ) , D. Žák [-] , J. Korelus [-] , L. Svoboda [-] (88. P. Koza [-] )

ŽK: 89. A. Král , 89. D. Král - 80. J. Pfeifer , 92. P. Koza .
Hráči zápasu: D. Žák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - RUBÁŠ Jaroslav, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích