4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2023 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín doma nadělil Holýšovu nadílku. Ten stále drží první barážovou pozici


Branky


15. M. Štefl , 21. M. Vanc , 34. A. Rada , 41. L. Maxa
18

Holýšov nutně potřebuje bodovat, ale los nemá vůbec jednoduchý. Čeká ho sice ještě dohrávka s Nýrskem, které na jaře není ve formě, ale následující Vejprnice, Mýto a derby ve Staňkově nebude určitě snadnou cestou za minimálně šesti body a doufáním, že Rapid všechny tři zápasy ztratí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Petříně se ale zkušenému týmu kolem Václava Šperla nedařilo, zejména v první půli. V 15. miutě se za obranu dostal Vanc, který přízemním centrem z úhlu našel nejrychleji za brankáře nabíhajícího Matěje Štefla, jenž poslal svůj tým do vedení. Běžela 21. minuta a tentokrát se do gólovky dostal Martin Vanc. Tomu to ale velmi usnadnil brankář Zach s obráncem Růžičkou, kteří se nedohodli, ani jeden na centrovaný míč ze strany nevystoupil a petřínský křídelník neměl se zakončením problém. Ve 34. minutě hostující obrana až odevzdaně dostupovala Petřín při rozehrávce rohového kopu, což se jí stalo osudným. Do koncovky se nakonec dostal Adam Rada a ten neměl se Zachem střelou k tyči slitování. Stejně přesně, jen ke druhé tyči, se prosadil z volného přímého kopu Lukáš Maxa, který střelu přes zeď zakroutil k zemi a k tyči. Zach zde byl pozdě.

 

Ve druhé půli už diváci žádnou branku neviděli, i když si zejména domácí několik šancí vytvořili. Ovšem bezúspěchu a spíše se ve hře projevilo vysoké vedení. Hosté naopak moc útočných akcí nepředvedli, soustředění šlo spíše na udržení relativně příznivého stavu. Ani rozhodčí neměli s průběhem zápasu, který byl bez výrazných emocí a mez karet, žádnou velkou práci.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: Zápas s Holýšovem jsme čekali asi o malinko složitější, nicméně kluci k němu přistoupili se 100% soustředěním a zaslouženě si již o poločase vybudovali čtyřgólový náskok a v tu chvíli bylo po zápase. Hosté se soustředili na to, aby nedostali vyšší příděl spíše než na to, aby se se zápasem pokusili ještě něco udělat. V druhém poločase jsme si sice vytrvalým tlakem připravili další šance, ale gólové skóre zápasu jsme již posunout nedokázali. Každopádně pochvala celému týmu za poctivý a odpovědný výkon.

FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: 4:0 je zasloužený výsledek. Mohlo to pro nás dopadnout mnohem hůř. Petřín hrál dobře a věděl co hrát. Naše hra byl jeden velký zmatek. Uvidíme, co přinese zbytek sezóny. Věřím, že se nějak vzpamatujeme.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
M. Pejřimovský [-] - D. Heller [-] (46. M. Trojovský [-] ) , A. Rada [-] , L. Kotěšovec [-] , M. Vanc [-] , J. Havelka [-] , J. Tětek [-] , D. Voves [-] (46. P. Škarda [-] ) , M. Štefl [-] (64. M. Brož [-] ) , J. Šulc [-] , L. Maxa [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - M. Růžička [-] , T. Syrovátka [-] (72. A. Kadavý [-] ) , R. Kraus [-] , Y. Levchenko [-] (30. A. Kozák [-] ) , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , L. Bozděch [-] , L. Prokop [-] , L. Hess [-] , D. Zavadil [-]

Hráči zápasu: J. Šulc , J. Tětek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KRŮS František - LAPÁK Zdeněk, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích