0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Holýšově je to vždycky takové pohodovější, uvolněnější utkání, hodnotil chotíkovský Kučera


Branky


20

Druhý tým krajského přeboru zavítal na plácek v Holýšově, kde se s ohledem na poslední zápasy domácího celku mohlo očekávat zajímavé gólové představení z obou stran. Ale opak byl pravdou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky hrály kombinační fotbal, který však mnohdy končil u hranice velkého vápna. Ani jeden z brankářů se zprvu moc nezapotil, většinou museli odvracet míče z centrů nebo standardních situací. Oba celky se dostávaly i do rychlých úniků, ale finální přihrávka postrádala přesnost. Ve 30. minutě domácí požadovali pokutový kop za zákrok na Šperla, ale sudí souboj nevyhodnotil jako prohřešek. Ve 40. minutě chytil Zach zajímavou standardku a do poločasu se už nic zajímavého neudálo.

 

Po výměně stran se mohli domácí radovat, avšak radost překazila branková konstrukce. V 54. minutě centroval do šestnáctky Šperl, chotíkovský brankář míč vyrazil jen před sebe a zakončující Majer trefil tyč. Odpověď na šance domácích přišla záhy na druhé straně. K volnému přímému kopu se postavil Lukáš Kuhajda a míč poslal přes zeď pěkně do šibenice. Netrvalo dlouho a bylo to už o dvě branky. Po pravé straně si ve vápně vzal míč Kuhajda, našel v malém vápně Petra Kučeru a ten neměl problém uklidit za Zacha. Tento moment trcohu více nastartoval domácí celek, který se snažil o snížení. Ale Šampalík byl v několika případech proti a udržel pro svůj tým nulu.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: Zápas neměl špatnou úroveň. Jak my, tak Chotíkov jsme se snažili hrát. Bohužel jsme opět doplatili na neproměnné šance a místo toho, abychom 2:0 vedli, tak po chybě ve středu hřiště zatáhl jeden ze stoperu za ruční brzdu na hranici vápna a Kuhajda nádherně proměnil trestný kop. 4 minuty na to, po chybě na půlce, využil Chotíkov brejkovou situaci. Poté jsme chtěli něco změnit, zkusili jsme hrát na 3 vzadu, ale gól to nepřineslo. Určitě jsme ale zápas odmakali a minimálně bod jsme si zasloužili. Až na jedno zaváhání hosty podržel Šampalík, který s Kuhajdou dle mého názoru byli z Chotíkova nejlepší na hřišti.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: V Holýšově je to vždycky takové pohodovější, uvolněnější utkání. Domácí moc nekopou, my taky ne, když nás nikdo neprovokuje, takže to v některých fázích vypadalo jako přátelské utkání. V zápase jsme po většinu času drželi balon a vcelku dobře po vápno kombinovali, s finální fází jsme měli ale problémy a gól dlouho nepřicházel. Pak jsme dali dva slepené góly a bylo rozhodnuto. Domácí si vypracovali taky několik šancí, hlavně po propadnutých balónech či brejcích, ale Šperlík neměl svůj den a my po delší době udrželi i díky dobrým zákrokům Šampuse vzadu nulu. Takže rozhodla naše fotbalovost, zkušenost a jednoznačně lepší efektivita v zakončení. Na závěr chci pochválit i sudí, kteří k pohodě utkání přispěli velmi dobrým výkonem.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - T. Syrovátka [-] , M. Růžička [-] (76. V. Kaas [-] ) , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , L. Prokop [-] , A. Kozák [-] (24. L. Bozděch [-] ) , L. Hess [-] , A. Majer [-] , D. Zavadil [-]

FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - J. Kellner [-] , J. Sluka [-] , L. Kuhajda [-] , T. Denk [-] (65. A. Cirok [-] ) , J. Vlk [-] , K. Rozboud [-] , M. Lopata [-] (65. J. Vild [-] ) , P. Kučera [-] (81. J. Benedikt [-] ) , K. Klepal [-] (81. R. Vomáčka [-] ) , B. Buchta [-]

ŽK: 72. V. Šperl - 78. J. Sluka .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: MOLEK Eduard - RUBÁŠ Jaroslav, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů