Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 10:30

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dvakrát prohrávali, přesto vyhráli osmigólovým rozdílem


Branky


11. M. Fikrle , 19. T. Ježek , 33. P. Jílek , 49. M. Fikrle , 58. M. Fikrle , 61. T. Ježek , 65. T. Ježek (p.) , 68. J. Půlpan , 88. V. Agapkin , 90. P. Nový - 5. A. Kolros , 18. F. Sedlačko
18

V zápase 26. kola se Rapid střetl s posledním týmem tabulky, proti kterému pro něj byla povinnost naplno bodovat. Tato situace jakoby domácím v počátku utkání svázala nohy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 5. minutě po rohu hlavičkoval na zadní tyč mimo Kolros, ale jeho pokus si do šibenice srazil Čupalka. Netrvalo ale dlouho a začínalo se od nuly. Matěj Fikrle si poradil s dvěma hráči hostů a na přední tyč skóroval. 18. minuta však znovu znamenala vedení hostů. Bezukh přiťukával míč Liškovi, ten ale pohybem směřoval na druhou stranu a hostujícího Sedlačka tak nečekala těžká práce. Hosté se ale z vedení neradovali ani minutu. V 19. minutě Matěj Fikrle dostal míč do vápna, odcentroval na zadní tyč, kde Ježek skóroval do prázdné branky. Z domácí pokračující aktivity pak plynuly nastřelené břevna Jílkem po rohu a následně po centru Matějem Fikrlem. V 33. minutě šel Rapid poprvé do vedení, kdy se po rohu trefil pod břevno Jílek. O chvíli později se měl možnost trefit do správné branky Čupalka. Z penalty po faulu na Matěje Fikrleho, ale vysoko přestřelil. 

 

Hned z kraje druhé půle domácí odskočili na dva góly. Ve 49. minutě běžel sám Kadlec, ale místo střely přihrával před prázdnou branku, což s naražením o tyč využil znovu Matěj Fikrle. Neuběhlo ani deset minut a první hattrick byl na světě. V 58. minutě využil samostatný nájezd z půli hřiště Matěj Fikrle. V 61. minutě domácí přidali další gól po střele Ježka z dálky. Tentýž hráč zaznamenal za čtyři minuty svůj třetí gól, když proměnil penaltu za faul na Šimona Fikrleho. V tu chvíli už na hřišti byli i domácí střídající hráči. A právě ti přidali následující tři branky. V 68. minutě se prosadil Půlpan, který zakončil akci na zadní tyči. V další akci Půlpanovo střelu brankář vyrazil jen k Agapkinovi, kterému stačilo míč umístit do odkryté branky a desátý gól přidal po rohu hlavou Nový.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: Úvod jsme si zásadně zkomplikovali dvěma inkasovanými brankami, ale když jsme dali branku na 3:2, tak už jsme si v druhém poločase výsledek pohlídali a dobrým výkonem dotáhli zápas do vítězného konce. Myslím, že výsledek hovoří za vše.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, vedoucí mužstva: Měli jsme velké problémy se sestavou, v kádru byli dokonce čtyři hráči z našeho záložního týmu, kterým tímto děkuji, že hlavně přišli... První poločas to ještě drobet šlo, ale ve druhém jsme neměli vůbec nic. Výsledek bohužel naprosto odpovídá. Někteří naši hráči mohou být rádi, že hrají krajský přebor, protože by ho nikde jinde nehráli.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Řezníček [-] , D. Pešek [-] (57. V. Agapkin [-] ) , Š. Fikrle [-] (57. Š. Fikrle [-] ) , M. Bezukh [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] (64. P. Nový [-] ) , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (60. J. Půlpan [-] ) , J. Kadlec [-] , P. Jílek [-]

FK Staňkov
D. Pokorný [-] - D. Drudík [-] , F. Dolejš [-] , M. Kastl [-] , J. Mařík [-] (70. V. Bláha [-] ) - J. Šimůnek [-] , O. Hrdina [-] , T. Pitipáč [-] (65. O. Oulík [-] ) , J. Vrba [-] - A. Kolros [-] , F. Sedlačko [-] -

ŽK: 32. J. Mařík , 35. M. Kastl .
Hráči zápasu: M. Fikrle , T. Ježek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - HAVRÁNEK Martin, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích