6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:30

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejmenší hráč na hřišti gólovou hlavičkou soupeře načal, Hatina hattrickem dorazil. Skóroval i brankář!


Branky


3. P. Štych , 52. T. Hatina , 55. J. Lenk , 73. T. Hatina , 77. T. Hatina , 89. J. Dvořák
26

Černice schytaly tenisovou prohru, tentokrát na půdě Mýta, které na jaře zažívá podové hody. V minulém kole jsme mohli vidět kuriozitu, kdy brankář Vild vsítil během posledních 10 minut na hřišti 2 branky. Nyní se postavil do brány a jeho náhradník Dvořák si vyzkoušel jeho pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechno začalo ve 3. minutě, když Mýto zahrávalo standardní situaci, na kterou si ve vápně soupeře naběhl i nejmenší hráč na hřišti - Petr Štych. A právě tento malý, přesto velmi zkušený fotbalista, našel prostor mezi obránci a nikým neatakovaný klavičkoval mimo Gottwaldův dosah. Záhy byl ve vápně domácích faulován Führbacher, ale Jan Šebek nabídkou penaltového kopu pohrdl, když jeho přízemní pokus Jan Vild vystihl. Ve zbytku prvního poločasu si hosté několikrát zahrávali s pomalou malou domů, kterou několikrát jen tak tak že nevystihl lépe napadající Hatina. Jinak byla hra mezi šestnáctkami vcelku vyrovnaná i když se domácí dostávali postupem času do lepších střeleckých pozic.

 

Ve druhém dějství se ale Černice doslova propadly do země. Sedm minut po výměně stran vracel po rohovém kopu míč před bránu domácí Brož, k němu se jako první dostal Tomáš Hatina a hlavou překonal hostujícího brankáře. Uběhly 3 minuty a domácí se radovali potřetí. To hostujícího obránce dobře napadal Lávička, který následně našel ve vápně nabíhajícího Jakuba Lenka a ten zblízka neměl problém. Definitivně zlomili mýtští odpor černických v 73. minutě, když Štych nadvakrát dostal míč zleva do šestnáctky, zde napřáhl Hatina a slavil svůj druhý gól v zápase. Neuběhlo ani pět minut a Hatina slavil hattrick. Domácím konečně gólově vyšlo vysoké napadání, střídající Mackovič vyslal volného snajpra a ten se k zadní tyči nemýlil. Konec závěru pak opět, jako v minulém týdnu, patřil mýtskému brankáři v hráčském dresu. Jakub Dvořák, který ve Stříbře chytal, tentokrát naskočil na posledních osm minut do pole a svému dresu s gólovým číslem 10 neudělal ostudu. Minutu před koncem základní hrací doby předběhl obránce po nákopu svého spoluhráče a Gottwald po opět špatnémalé domů napálil ve skluzu míč přímo do běžícího Dvořáka, který mohl slavit svou možná první branku mezi dospělými.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Jsme rádi, že se utkání nám povedlo herně i výsledkově. Rozhodující moment zápasu byl, že máme Vilda, který chytil penaltu. Zároveň nám ale vyšel druhý poločas, kdy jsme dali 5 branek. Mám radost, že Tomáš Hatina prokázal, že je kvalitní útočník, kdy v koncovce měl čistou hlavu a dal 3 branky. Zase nám vyšlo střídání, kdy šel do pole brankář Jakub Dvořák a jeho dravostí si připsal svůj první gól. Tým celkově musím pochválit, ale víme, že máme ještě v herních situacích mouchy, na kterých musíme zapracovat a být hlavou a nohama na zemi.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: Od nás totální kolaps. Nedokázali jsme vůbec zareagovat na nepříznivý vývoj, svěsili hlavy a nechali si nasypat ostudný příděl. Takhle se o záchranu nehraje.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] (82. F. Sůva [-] ) , M. Ineman [-] , P. Štych [-] (82. J. Dvořák [-] ) , M. Lávička [-] , M. Brož [-] , J. Lenk [-] (73. S. Mackovič [-] ) , M. Melka [-] (62. R. Chvála [-] ) , J. Melka [-] , M. Lupáč [-] , R. Lang [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - M. Milrád [-] , K. Fürbacher [-] , A. Luzhetskyi [-] , L. Zoubek [-] - K. Zeliński [-] (64. D. Oncea [-] ) , J. Petr [-] , J. Pipaš [-] (78. J. Kreuzman [-] ) - M. Chvojka [-] , J. Peterka [-] , J. Šebek [-]

ŽK: 15. A. Luzhetskyi , 86. L. Zoubek , 86. J. Šebek .
Hráči zápasu: T. Hatina , P. Štych .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - BUREŠ Jiří, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mýto má v posledních zápasech dobrou formu. Doma vyhraje 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích