3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podali jsme jeden z nejlepších výkonů na jaře, liboval si trenér Petřína


Branky


15. L. Kotěšovec , 43. J. Tětek (p.) , 56. M. Štefl
23

Petřínští si vytyčili jasný cíl, a to útok na druhou příčku, kterou jim před sezónou předurčoval ve své predikci i Deník.cz. K té ale stále ztrácí několik bodů, mají o zápas méně než aktuálně stříbrný Chotíkov a čeká je první Tachov. Ovšem body je nutné sbírat, kdyby zaváhání přišlo a rozhodovalo se při vzájemném souboji téměř na konci jara. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A Petřín vyšlápl za body už po čtvrt hodině hry. To zaznamenal gól Lukáš Kotěšovec a atraktivní fotbal na obě strany pokračoval i po tomto zásahu. Oba týmy totiž chtěly hrát, jak se říká, směrem dopředu. Nikdo nepomýšlel na beton a proto se musel zápas pár desítkám přítomných diváků líbit. Domácí si vypracovali více příležitostí, ale druhou branku zaznamenali až z penaltového kopu chvilku před přestávkou. Střelu proměnil Jakub Tětek.

 

Po výměně stran zaznamenal gól také petřínský Matěj Štefl a zbytek zápasu už jen volal po možném rozjásání přihlížejících. Ani na jedné straně už se ale branková síť nerozvlnila, a to i záslubou obou brankářů.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: V pátek proti Nýrsku jsme podali jeden z nejlepších výkonů na jaře a zaslouženě vyhráli. Vypracovali jsme si řadu šancí, ale bohužel jsme dali jen 3 góly, některé zmařil výbornými zákroky hostující gólman. Výbornému zápasu pomohlo i to, že Nýrsko nepřijelo jen bránit, ale prostě hrát fotbal. Důležitá pro nás byla i nula vzadu, na které měl velkou zásluhu David Edelman.

FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: Pro nás zápas za trest. První půlka tragická a k tomu zranění našeho kapitána.. Měli jsme dvě tutovky za stavu 2:0 a mohli jsme srovnat, jenže jsme selhali. Museli jsme překopat sestavu a bylo to znát. Druhá půlka už lepší ale soupeř byl prostě lepší.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - J. Havelka [-] , J. Tětek [-] (61. A. Rada [-] ) , M. Trojovský [-] , P. Škarda [-] , D. Voves [-] (78. M. Holmik [-] ) , M. Štefl [-] (71. J. Spiegel [-] ) , L. Kotěšovec [-] , D. Vodrážka [-] , D. Heller [-] , L. Maxa [-]

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] (88. A. Strnad [-] ) , J. Čanecký [-] (8. J. Taušek [-] ) , A. Antonovics [-] , V. Bořánek [-] , D. Vávra [-] , I. Varga [-] , Š. Švec [-] , Š. Švec [-] , Z. Mašek [-]

Hráči zápasu: D. Voves , D. Edelman .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - BOGDAN Gabriel, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Petřín bude chtít napravit prohru z Rapidu a doma přehraje Nýrsko 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích