Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov obdržel do přestávky bůra, korigoval jen z penalt


Branky


54. T. Pitipáč (p.) , 72. T. Pitipáč (p.) - 6. M. Vyšín , 8. M. Vyšín , 24. J. Pospíchal , 30. D. Donate , 45. Z. Pašek
26

Staňkovu se dle tabulkových předpokladů naskytla jedna z posledních možností k plnému počtu bodů ze soutěžního utkání. Ale modrobílý tým začal zápas tragicky a nemohlo to skončit jinak než jeho další prohrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 6. minutě se po jednoduché sklepávačce skrze obranu prosadil stříbrský Marek Vyšín, který o dvě minuty později přidal i druhou branku. To dobíhal odražený míč ve vápně, na který domácí obrana vůbec nereagovala. A i když hosté na chvilku gólově polevili, byli stále lepším týmem na hřišti. Ve 24. minutě ukázali, jak jsou silní v dlouhých autech, když po jednom z nich propadl míč mezi malé vápno a penaltu a se šťouchnutím Jana Pospíchala skončil o tyč v bráně. Po půl hodině předbehla všechny obránce, kteří navíc mezi sebou vytvořili obrovskou mezeru, baníkovská raketa Dominik Donate, který zvyšoval už na 0:4. Pětigólové poločasové představení zakončil po dalším z rychlých protiútoků Zbyněk Pašek, který nadvakrát překonal brankáře Pokorného.

 

Po výměně stran se ale útočná aktivita Stříbra vytratila a Staňkov dostal prostor na svou hru. A nebylo to špatné, domácí se dostávali do menších šancí, následovaných těmi, které jim nabídli sami hosté - pokutové kopy. Ten první přišel už v 54. minutě, který byl za faul ve vápně a střelu přesně proměnil Tomáš Pitipáč. Přemotivovaní domácí hráči, kteří vycítili šanci, byli následně několikrát karetně zkroceni rozhodčím, aby se opět věnovali fotbalu a ne poznámkám k jeho vedení zápasu. A neslo to své ovoce, domácí se opět fotbalově trochu zvedli, dostávali se do šancí a opět si ve vápně vymodlili penaltu po faulu na jejich útočníka. Penaltu opět proměnil Tomáš Pitipáč. Více gólů ale do konce zápasu nepadlo, Stříbro už si zadní vrátka hlídalo a zápas tak skončil výsledkem 2:5.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Vojtěch Mifek, trenér: Doufali jsme v bodový zisk. Bohužel první poločas z naší strany byla tragédie. Druhou půli jsme se trochu zvedli, drželi balon, začali kombinovat, ale bohužel zápas rozhodla naše první tragická půle... Jsme v křeči, kterou bohužel nedokážeme zlomit.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Jsme rádi, že jsme utkání zvládli ve Staňkově výsledkově, kdy rozhodla naše střelecká efektivita z prvního poločasu. Druhý poločas už jsme nebyli ve hře tak aktivní, a domácí tak dokázali zkorigovat výsledek dvěma penaltovými kopy. Pro náš velmi mladý tým, je to zase vzpruha do dalších těžkých zápasů, které nás čekají.



Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] (79. M. Vacík [-] ) - T. Kopecký [-] , V. Mifek [-] (79. M. Liška [-] ) , F. Dolejš [-] , J. Mařík [-] (74. O. Búšfy [-] ) - O. Hrdina [-] , T. Pitipáč [-] , M. Bozděch [-] , M. Kastl [-] , J. Vrba [-] - J. Šimůnek [-] -

TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] (79. A. Ferdinandy [-] ) - D. Záleský [-] (63. J. Kaprhál [-] ) , J. Kolena [-] , D. Donate [-] (63. D. Čeček [-] ) , V. Gontkovič [-] (20. D. Čížek [-] ) , J. Pospíchal [-] , M. Hodek [-] (79. P. Kasl [-] ) , Z. Pašek [-] , M. Vyšín [-] , D. Kasl [-] , M. Vyšín [-]

ŽK: 62. J. Vrba , 65. J. Šimůnek , 65. F. Dolejš .
Hráči zápasu: M. Vyšín .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: MOLEK Eduard - KŘEN Jiří, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra domácích

Staňkov doma zvítězí a připíše si první výhru v soutěži.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jedna z největších šancí na ojedinělý bodový zisk Staňkova zůstane nevyužita. Hosté odjedou se všemi body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích