T. Knapp 25.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů v Nepomuku. Nýrsko remizovalo popáté na jaře


Branky


25

Šest remízových zápasů odehrálo Nýrsko v řadě od posledního podzimního zápasu, když nebudeme počítat prohru se silným Tachovem, kde by ziskem bodu celek ze Šumavy překvapil. Pět bodů z možných 18 už se pomalu projevuje i na celkové tabulce, kde je Kalivodův výběr pomalu doháněn ostatními pronásledovateli a některými již přeskočen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecké hody tento zápas nepřinesl. Diváci mohli vidět pouze dva zásahy mezi 25. a 27. minutou, když se nejprve prosadil nepomucký Tomáš Knapp a o chvilku později po rohovém kopu Václav Bořánek. Jinak se jednalo podobně jako v ostatních sobotních zápasech 23. kola o gólový půst, který nakonec dospěl až k remízovému výsledku 1:1. Nýrsko se tak nedotáhlo na čtvrtou Lhotu, která jej v minulém kole přeskočila a Nepomuk byl o bod přeskočen Vejprnicemi. Oba týmy ale mají oproti Vejprnicím ještě jeden zápas v záloze, Nýrsko dokonce dva. Uvidíme, zda se po měsících čekání dočká Okula nějakých třech bodů alespoň z odožených dohrávek.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Stálo to za houby, jako vždycky (směje se). První půle nebyla vůbec o fotbale a pak se to teprve rozjelo. My jsme dali gól, ale pak jsme neubránili rohový kop. My jsme neměli fotbalovou sílu je porazit, ale jinak myslím, že to byl zasloužený bod.

FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: Přijeli jsme v hodně oslabené sestavě s jedním dorostenčíkem a zraněným Výtiskem. Byl to bojovný zápas plný soubojů, ale i když je to naše už pátá remíza na jaře, tak jsme za ni spokojení.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (55. M. Šafanda [-] ) , M. Kašpar [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] (73. J. Vosyka [-] ) , M. Skala [-] , J. Chalupný [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] (85. A. Strnad [-] ) , M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , A. Antonovics [-] , V. Bořánek [-] , I. Varga [-] , Š. Švec [-] , Š. Švec [-] , Z. Mašek [-]

ŽK: 53. M. Kašpar - 79. I. Varga .
Hráči zápasu: T. Knapp - V. Bořánek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - SCHNEIDER Josef, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: remíza

Těžko říct, v Nepomuku se hraje těžko, remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích