3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dohrávku zvládl Rapid. Nepomuk odjel s prázdnou


Branky


26

Úterní dohrávku 22. kola měly na svědomí celky z plzeňského Rapidu a hosté z Nepomuku. Rapid výhru potřeboval jako sůl a nakonec se jí také dočkal. O tři body se postarala trojice střelců Jandík, Klekner a Černický. A jelikož gólman Liška udržel čisté konto, skončil zápas výsledkem 3:0. Podívejte se na nějaké snímky ze zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Daniel Kořenek, hráč: První půl hodinu, i přes vyrovnanou hru v poli, byli nebezpečnější hosté. Čekali na brejkové situace po našich ztrátách, které mají jedny z nejnebezpečnějších v kraji. V největší šanci trefili naštěstí pro nás jen tyč. Pak jsme nastřelili tyč i my a od prvního gólu byli lepší. Ve druhé půli už se nám s vedením v zádech hrálo o dost lépe, znovu jsme nastřelili tyč a měli i další možnosti. Zápas ale rozhodl až druhý gól, kterým jsme Nepomuk definitivně zlomili. Následně už bylo vidět, že hosté nemají fyzické ani psychické síly na nějaké zdramatizování. Do konce zápasu jsme přidali ještě jeden gól a bereme tak důležité body.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Kdybychom v první půli vedli třeba 5:1, tak by se asi nikdo nemohl divit. Ale to co dokážeme neproměnit je mnohdy trestuhodné. I ve druhé půli jsme měli nějaké šance, ale to už byli lepší domácí hráči, kteří se postupně dostali do třígólového vedení a my odjeli s prázdnou. Rapid má šikovné mladíky a pokud se nerozutečou a sehrají se, budou v dalších sezónách hrát o přední příčky.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Řezníček [-] , P. Jílek [-] , Š. Fikrle [-] , M. Bezukh [-] , D. Kořenek [-] , M. Jandík [-] , T. Ježek [-] (72. M. Čupalka [-] ) , M. Fikrle [-] (75. D. Pešek [-] ) , R. Klekner [-] (85. J. Kadlec [-] ) , M. Černický [-] (85. T. Křen [-] )

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Berkovec [-] (65. J. Kozák [-] ) , M. Kašpar [-] , T. Knapp [-] , P. Panc [-] (65. D. Jára [-] ) , J. Vosyka [-] (55. A. Viktora [-] ) , M. Skala [-] (65. J. Nový [-] ) , J. Chalupný [-] (60. L. Sládek [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , J. Kalabza [-]

ŽK: 64. M. Fikrle , 71. T. Ježek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kříž Lukáš - RUBÁŠ Jaroslav, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Adam Heller
Tip experta: remíza

Potkají se mužstva s podobným stylem, proto myslím, že bude remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů