O. Pavlas 32. (p.)
D. Záleský 79.
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heller se konečně prosadil a pomohl Vejprnicím ke třem bodům


Branky


32. O. Pavlas (p.) , 79. D. Záleský - 3. A. Heller , 17. A. Heller , 56. J. Bayer
26

Vejprnice na jaře zejména gólově tápou a až ve středečním čtvrtfinále Poháru PKFS se konečné rozstřílely. A střeleckou pohodu si přenesly i do zápasu ve Stříbře. Sice závěrečné skóre bylo v konečném rozdílu jen o jednu branku lepší ve prospěch hostů, přesto na 3 góly v utkání krajského přeboru čekaly Vejprnice od 28.9.2022!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už na začátku 3. minuty se podařilo hostům vsítit úvodní branku zápasu. To se po několika odrazech na středu hřiště dostal přes pravou stranu do vápna Adam Heller, obešel vybíhajícího brankáře a uklízel do odkryté brány. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat a opět jí měl na svědomí Adam Heller. Ten se v 17. minutě dostal k míči v šastnáctce a vyslal jej na zadní tyč, kam Locker nedosáhl. Stříbro se až po těchto brankách dostávalo více do hry a hrozilo i v pokutovém území. Nejprve neproměnili domácí volný přímý kop z blízké vzdálenosti a po půl hodině hry reklamovali ruku Puhlovského, který jí při skluzu měl kousek od těla, avšak dle sudího to buď nebylo v nepřirozené poloze, nebo ruku nepotřehl. Jenže stejný hráč záhy po rohovém kopu zapříčinil penaltu a Stříbro se tak své šance skórovat dočkalo. Penaltu pak bezpečně proměnil Ondřej Pavlas. Domácí se poté ještě do několika příležitostí dostali, byli však nepřesní, stejně jako na konci prvního dějství hosté.

 

Po výměně stran o sobě opět dal vědět Adam Heller, který v 56. minutě našel centrem ve vápně Jana Bayera, ten si míč připravil a přes padající těla i domácího brankáře dokázal míč dostat do sítě. Stejný hráč mohl v 72. minutě uklidnit oba celky, ale jeho únik zakončil pouze metr vedle tyče. Stříbro tak dále drželo naději na jednobrankové snížení a případně zajímavý závěr zápasu, k čemuž se nakonec i propracovalo. V 79. minutě byl za obranu vyslán šikovný Donate, který ve vápně našel lépe postaveného Dominika Záleského a ten bombou pod břevno snížil. Ale to byla taky poslední vážná šance, do které se domácí dostali. Vejprnice záhy zavřely všechny brány do svého vápna a dokonce mohly rozhodnout do otevřené obrany Baníku. Zápas však už nezaznamenal žádný gól a soupeři se rozešli za stavu 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Vejprnice asi zaslouženě vyhráli, protože měli skvělý nástup do utkání, kdy jsme se dobrých dvacet minut nemohli vůbec dostat do hry, pozdě jsme dostupovali hráče nebo jsme od nich byli příliš daleko. Do toho ještě hosté byli mimořádně produktivní, kdy opravdu z minima šancí vytěžili maximum. Do poločasu se nám povedlo snížit z penalty a druhý poločas tím pádem byl stále otevřený. Po vytvoření mírného tlaku, ovšem bez efektu, udeřili opět hosté s ojedinělé šance, kdy si jednoduše třikrát nahráli a vstřelili branku. Našemu týmu nelze upřít snaha utkání zvrátit, povedlo se nám i snížit na rozdíl jedné branky, ovšem to bylo z naší strany vše a hosté už si do konce utkání výsledek pohlídali.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Základ k sobotní výhře jsme položili už ve středu v poháru. Nasazení, bojovnost a chuť po gólech a vítězství na nás byla znát a rychle jsme se dostali do vedení 2:0. Domácí do poločasu snížili z penalty, kdy jsme udělali chybu při bránění jedné standardní situace. Druhá půle byla vyrovnanější, ale myslím, že jsme to byli my, kdo byl nebezpečnější a po zásluze jsme přidali třetí gól. Domácí pak opět snížili po brejku, ale víc jsme jim nedovolili. Zasloužená výhra.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - O. Pavlas [-] (61. D. Záleský [-] ) , J. Kolena [-] , D. Donate [-] , V. Gontkovič [-] (82. O. Kertis [-] ) , J. Pospíchal [-] (46. P. Kasl [-] ) , M. Hodek [-] (61. A. Ferdinandy [-] ) , Z. Pašek [-] , M. Vyšín [-] , D. Kasl [-] , M. Vyšín [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] (89. F. Loukota [-] ) , J. Bayer [-] , M. Majerčík [-] , L. Rada [-] , M. Kouřil [-] , V. Puhlovský [-] , D. Křemenák [-] (84. J. Pospíšil [-] ) , A. Heller [-] (90. L. Tarantík [-] ) , D. Svoboda [-]

ŽK: 14. J. Pospíchal , 75. J. Kolena , 89. D. Kasl - 35. V. Puhlovský , 59. L. Rada , 67. D. Křemenák .
Hráči zápasu: A. Heller .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Adam Heller
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že vyhrajeme a připíšeme si druhou jarní výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích