I. Varga 72.
1:1
(0:1)
46. V. Šperl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka skončila remízou. Nýrsko už má desátou


Branky


72. I. Varga - 46. V. Šperl (p.)
27

Středeční dohrávka byla trochu skryta za finále krajského Poháru mezi Kralovicemi a Tachovem. Přesto šlo zejména pro Holýšov o velmi důležitý zápas v němž potřeboval získat ideálně tři body. To se nakonec nepovedlo, ale i bod je dobrý pro závěrečná kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se jednalo o vyrovnanou hru bez výrazných šancí, které prolomila až penalta ve prospěch Holýšova na konci první půle. Tu zkušeně proměnil Václav Šperl. Po výměně stran se do soupeře domácí drobet zakousli, ale dlouho se nedařilo prosadit přes brankáře Zacha. Až v 72. minutě osmačtyřicetiletý Tomáš Rubáš z otočky nastřelil tyčku, od níž se míč odrazil k osamocenému Imrichu Vargovi a ten uklidil míč do prázdné brány. Ve zbytku zápasu už se ani jeden z týmů neradoval a Nýrsko si tak připsalo 10. remízu v probíhající sezoně.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: No tak co dodat, jsme remízoví králové... Hosté měli jednu šanci a když jsem se ptal našeho gólmana, kolik měl zákroků řekl mi nula.. Penalta jasná a pak naše neschopnost v tutovkách, ale tím neříkám, že by jich byla kvanta… Prostě jako pro nás peklo.

FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: Vyrovnaný zápas, takže asi zasloužená remíza. Jak my tak Nýrsko hrajeme v dost okleštěné sestavě. Zápas nebyl o moc šancích a remíza asi jak říkám spravedlivá. Za nás určitě zajímavý výkon předvedl Prokop a skvěle vypomohl Kaas na kterého byla penalta.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - J. Pavlík [-] , P. Výtisk [-] (63. T. Rubáš [-] ) , M. Brož [-] , V. Bořánek [-] (63. J. Taušek [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , R. Dvořák [-] , I. Varga [-] , Š. Švec [-] (73. M. Bastl [-] ) , Š. Švec [-] , Z. Mašek [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Kadar [-] , R. Kraus [-] , Y. Levchenko [-] (89. O. Salák [-] ) , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , M. Růžička [-] , T. Syrovátka [-] , L. Prokop [-] , V. Kaas [-] , D. Zavadil [-]

ŽK: 53. I. Varga - 61. V. Kaas , 88. T. Michálek .
Hráči zápasu: Z. Mašek - L. Prokop .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Adam Heller
Tip experta: výhra domácích

Nýrsko využije domácího prostředí a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích