1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2023 17:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stejný výsledek jako na podzim. Zaslouženě, shodli se trenéři


Branky


27

Zápas mohl dopadnout všelijak, protože přišlo brzké vyloučení hostujícího hráče. Přesto ale Mýto mohlo jít do výraznějšího vedení a o poločase si musela domácí kabina něco vyříkat, aby se styl hry změnil a početní výhoda využila. Nakonec to stačilo na vydřený bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 15. minutě byla k vidění úplně zbytečná červená karta pro mýtského Martina Smíška, který při obýhání svého soupeře u velkého vápna tohoto udeřil rukou do obličeje a sudí Schneider neměl slitování. Ale i přes početní nevýhodu se hosté dostali do vedení. Vytvořili si několik šancí a jednou z nich byl i rohový kop ve 27. minutě. K tomu se postavil Michal Ineman, který zakroutil míč na přední tyč za první vlnu obránců a Fořt spolu s míčem skončili v za brankovou čárou. I když brankář kulatý nesmysl vytěsnil ven, asistent Rubáš míč za brankovou čarou zaregistroval a signalizoval gól.

 

I přes početní výhodu se Zruč nemohla dostat přes pro Mýto velmi dobře fungující střed hřiště, centry ze strany byly pohlídané a tak byly na místě pouze střely z dálky, které pro Vilda nebyly nikterak nebezpečné.

 

Po výměně stran se domácí hnali za gólem, ale ve středu to nebyl jejich den. Koncovka, ani finálová fáze nevycházela a mohli být rádi, že hosté své další šance nevyužili. Přesto se ale srovnání dočkali. Až necelých deset minut před koncem po parádní kombinaci mezi obránci na jeden dotek skóroval Ondřej Mašek. Srovnání navíc předcházel Inemanův druhý gól v zápase, leč neuznaný pro předchozí ofsajd jeho spoluhráče, který donutil k vyběhnutí brankáře Fořta daleko mimo vápno, kterého se pak z půlky právě Ineman snažil nachytat. 

 

Zápas nakonec skončil remízou, jelikož Mýto už výsledek 1:1 uhlídalo a Zruč se za další brankou bezhlavě nehnala, aby nenabízela možnost pro rychlé protiútoky soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Všechno hrálo od začátku pro nás. V 15. minutě se nechal hloupě vyloučit malý Smíšek z Mýta, ale vzápětí jsme si nechali dát hloupý gól rovnou z rohu. Takže hosté zalezli, bránili bezvadně, bylo to zavřený. I když jsme nějaké šance měli, ale ve finále byli naši kluci tak nervózní, že hostům párkrát nahráli, že kdyby byli mýtští o trochu chytřejší tak nám dali tři góly. Ale nakonec se povedlo vyrovnat potom, co jsem kluky nabádal, aby hráli přes strany, protože střed byl úplně plný. Jinak jsme byli šílení. I tak jsem klukům chtěl poděkovat za ten bod, protože jsme byli fakt hrozní. Nemohu je jinak hodnotit, protože kluci šli ze hřiště unavení, protože dřeli i když úplně nesmyslně, ale zaplať Pán Bůh za bod. Nakonec jsme se shodli s mýtskými, že je to tak nějak spravedlivé, kdy jsme zároveň zavzpomínali na stejnou remízu z podzimního zápasu u nich na hřišti.

TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Nic jiného nemohu říct než, že jsem hrdý na celý tým. Hrát od 15. minuty bez vyloučeného Smíška a bojovat o 3 body je opravdu skvělý výkon. I v deseti jsme si druhý poločas dokázali vytvořit 3 gólové situace, a ještě k tomu nám rozhodčí neuznal branku. Hráli jsme organizovaně a poctivě po celé utkání, byl to zaručeně nejlepší týmový výkon. I když Zruč vyrovnala a my si odvážíme pouze bod, jsme šťastný, jakým způsobem jsme utkání odehráli. Bereme to jako malé vítězství!



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - A. Boháč [-] (46. D. Sperl [-] ) , D. Král [-] , A. Král [-] , O. Mašek [-] (85. J. Motyčák [-] ) , D. Mošna [-] , O. Kastelic [-] , M. Fryček [-] , R. Kubeš [-] , Š. Bidzilja [-] (34. P. Riedl [-] ) , V. Pavel [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] (87. J. Pour [-] ) , J. Lenk [-] (90. J. Dvořák [-] ) , M. Lávička [-] , M. Smíšek [-] , R. Chvála [-] (85. P. Štych [-] ) , M. Brož [-] , M. Ineman [-] , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , M. Melka [-]

ŽK: 54. R. Kubeš . ČK: 15. M. Smíšek .
Hráči zápasu: M. Brož .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KRŮS František, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Adam Heller
Tip experta: výhra domácích

Zruč vyhraje o jeden gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích