D. Míka 15. (p.)
D. Míka 31.
P. Kučera 84.
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov doma opět nezaváhal, tentokrát porazil Černice


Branky


15. D. Míka (p.) , 31. D. Míka , 84. P. Kučera - 52. J. Peterka
21

Chotíkov stále drží druhou pozici před dotírající rezervou Petřína a po jeho vysoké výhře se tým kolem Petra Kučery znovu vrátil na bodový rozdíl, jaký byl před Velkým pátkem. Žluto-černí dokázali na své půdě přehrát plzeňské Černice, které po úvodních pěkných výsledcích potřetí za sebou ztratily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Míka na druhou

Domácí Chotíkov se do vedení dostal celkem brzy. Mohlo za to nepřesné zpracování míče černickou obranou, který letěl za jejich záda. Za nimi se následně zjevil rychlý Kuhajda, jenž byl u míče dříve než nakonec faulující Miletínský a sudí Molek musel ukázat na bílý puntík v šestnáctce. K míči se následně postavil kapitán domácích David Míka a střelou k tyči nedal Gottwaldovi šanci. Chotíkovský kapitán byl i u druhé branky svého týmu. Po půl hodině hry se domácí dostali k autovému vhazování, hrající trenér Kučera se svým typickým naznačením uvolnil pro rozehrávku, aby následně získal míč k centru do vápna, na který byl hostující brankář se svou obranou krátký a David Míka z blízka hlavou uklízel do brány. Obrovskou šanci na snížení měl na hlavě ve 43. minutě Peterka, ale po zranění navrátivší Bejdák jeho pokus s parádou vytěsnil nad břevno.

 

 

Nevyužitá možnost na srovnání potrestána

Do druhého dějství naskočili hosté v živějším tempu a brzy jim zásluhou Jana Peterky byl připsán gól na 2:1. Ten si před šestnáctkou narazil se spoluhráčem a vyslal míč vzduchem na zadní tyč. I když si Bejdák sáhl, vytěsnit kulatý nesmysl nedokázal. Černice byly polity živou vodou a po většinu druhého poločasu byly nebezpečnější. A když se v 80. minutě dostal do gólovky opět Peterka, mohlo být srovnáno. Ale poté, co si šikovně zpracoval míč špatně před Bejdákem seřídil mířidla a jen smutně padl na kolena. O to větší důvod měl o 4 minuty později, když se po dlouhém nákopu od brány a následném prodloužení od Lopaty dostal za hostující obranu Petr Kučera a rozhodl o tom, že všechny body zůstanou v Chotíkově.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Zápas jsme začali dobře. Byli jsme aktivní, drželi míč na svých kopačkách, měli slušný pohyb a zaslouženě jsme se dostali do vedení. Trochu nám to ulehčil soupeř, který působil dost zakřiknutě a často se zbavoval míče zbytečnými odkopy. Jednu tutovou šanci si po standartce ale také vytvořil, tam nás podržel náš Bejdák. Druhý poločas jsme úplně nechytli, soupeř hrál výše a my se zbytečně přizpůsobili jednoduché hře s dlouhými míči a proto se odehrával naprosto vyrovnaný zápas. Brzo jsme dostali branku a Černice měly šanci i na vyrovnání. Zápas tak rozhodl až náš třetí gól v závěru, který nám dodal klid. Soupeř se ale oproti podzimu kvalitativně zvednul a vynikal především Šeba v utoku..

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: My už tradičně slabší v první půli. Domácím jsme umožnili odskočit na 2:0 a sami vyloženou šanci nevyužili. Ve druhém poločase to pak opět zkoušíme dohnat, ale zase nám chyběla větší kvalita v koncovce. Navíc zase dostaneme laciný třetí gól. To je jak přes kopírák. Chotíkov 100% využil všechny svoje šance, my ne.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Kellner [-] , J. Vlk [-] , J. Vild [-] (63. J. Huml [-] ) , K. Klepal [-] (46. A. Cirok [-] ) , B. Buchta [-] , L. Kuhajda [-] (82. P. Kolesa [-] ) , P. Kučera [-] (82. J. Benedikt [-] ) , M. Lopata [-] , K. Rozboud [-] , D. Míka [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - L. Zoubek [-] , K. Fürbacher [-] , J. Miletínský [-] (70. P. Toman [-] ) - K. Zeliński [-] (68. J. Pipaš [-] ) , J. Petr [-] (65. D. Oncea [-] ) , A. Luzhetskyi [-] , J. Müller [-] - M. Chvojka [-] , J. Peterka [-] , J. Šebek [-]

ŽK: 4. B. Buchta , 57. P. Kučera , 69. J. Kellner .
Hráči zápasu: D. Míka .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: MOLEK Eduard - STROLENÝ Petr, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích