Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín opět naděloval, tentokrát v Mýtě


22

Mýtu se vydařil start soutěže, ale tentokrát tvrdě narazilo. Rezerva namlsaného Petřína, která v prvních dvou jarních zápasech nasázela 14 gólů, se svého jarního průměru nevzdala a nasázela dalších sedm branek. Tentokrát tomu nezabránil ani zkušený Vild v bráně domácího Slavoje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólostroj na rezervním mýtském hřišti, které se v průběhu první půle změnilo na oraniště, dle slov trenéra hostů, začal už v 6. minutě. To se po rohovém kopu prosadil petřínský obránce Martin Trojovský. Právě po této brance začalo hřiště ničit a oba týmy musely najít způsob, jak se s tím vypořádat. Chytřejší byl v tomto ohledu hostující celek, který začal hrát jednoduše a v rozmezí 28. a 42. minuty vsítil další čtyři branky. Postupně se prosadili Matěj ŠteflZdeněk Šimáně, znovu Štefl a stejný hráč před poločasem stihl završit hattrick. Stihl jej tedy o minutu rychleji, než jeho týmový kolega Vanc v minulém kole.

 

Oba týmy věděly, že už je o výsledku zápasu rozhodnuto. Bylo však potřeba utkání dohrát a toho se hosté opět zhostili v gólovém podání. Na své konto přidali branky opět Martin TrojovskýZdeněk Šimáně, kteří tak podtrhli vysoké vítězství rezervního týmu z Petřína na půdě Mýta v poměru 0:7, z pohledu domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Petřín byl na těžkém terénu chytřejší, rychlejší a produktivnější. Zasloužená výhra a my můžeme gratulovat soupeři.

SK Petřín Plzeň B
Jaroslav Levý, trenér: Utkání se hrálo v Mýtě na rezervním hřišti, i když pojmenování "hřiště" úplně neodpovídalo realitě. Během několika úvodních minut se značná část středu hřiště proměnila doslova v oraniště. Na tuto skutečnost se nám podařilo zareagovat o mnoho lépe než domácím a zjednodušením hry a naší přímočarostí jsme jim působili značné problémy. Dá se říci, že zhruba po necelé půlhodině a průběžném stavu 4:0 bylo po všem. Musím pochválit celý tým za to, jakým způsobem se dokázal s podmínkami zápasu vyrovnat a i přes těžký terén předvést divákům i spoustu krásných fotbalových akcí.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Hereit [-] , T. Hatina [-] (75. M. Lenk [-] ) , R. Chvála [-] (65. S. Mackovič [-] ) , M. Lupáč [-] , J. Lenk [-] (75. D. Anténe [-] ) , M. Melka [-] (65. R. Lang [-] ) , M. Lávička [-] , M. Brož [-] , J. Melka [-] , M. Ineman [-] (85. P. Štych [-] )

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - J. Tětek [-] (60. M. Kyklhorn [-] ) , D. Vodrážka [-] (75. J. Levý [-] ) , J. Havelka [-] , Z. Šimáně [-] , M. Štefl [-] , M. Trojovský [-] , V. Lisý [-] , D. Tříska [-] , L. Maxa [-] , M. Vanc [-] (60. D. Hrdina [-] )

ŽK: 67. R. Lang .
Hráči zápasu: M. Trojovský , M. Štefl , Z. Šimáně .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - MAZANEC Marek, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: remíza

Plichta, nevím jestli je to ještě aktuální, ale v Mýtě se nikdy moc nevyhrávalo.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů