Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 17:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko remizovalo počtvrté v řadě. Tlumačov tedy získal další cenný bod


Branky


22

Nezvykle dlouhé čekání na výhru zažívají hráči Okuly Nýrsko, kteří od posledního podzimního zápasu s Radnicemi, do tohoto zápasu naplno nebodovali. Oba předchozí jarní zápasy skončily pro "šumavské vlky" dělbou bodů a nejinak tomu bylo také na domažlické umělce v souboji s Tlumačovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S tímto soupeřem totiž hostující celek před 155 diváky dokonce prohrával o dvě branky. Poločasové vedení Tlumačovu dvěma brankami zařídil Martin Schneider a hráči ve žluto-zelených dresech mohli jít do kabin spokojenější.

 

V kabině Okuly zřejmě trenér Kalivoda zvýšil hlas, protože hra ve druhém poločase byla rozhodně lepší, než v předchozím dějství. To potvrdily i brzy vstřelené dvě branky, které zápas během 10 minut srovnaly a opět se hrálo "od nuly". Nejprve se hned po výměně stran prosadil Jakub Pavlík, aby v 55. minutě srovnal střídající Tomáš Rubáš. Na pověstnou Csaplárovu past ale naštěstí pro Tlumačov nedošlo a zápas se obešel bez dalších oslavných radostí. 



Ohlasy k zápasu



FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, hráč: Klasický zápas s Tlumačovem... Řezali nás, pan rozhodčí měl taky svoje věci no prostě hustý (směje se). Dali nám dva slepený góly po našem nedůrazu. Do druhého poločasu jsme šli hrát stejně jako oni, nakopávat balóny na věže vepředu a podařilo se nám vyrovnat a poté už jsme je měli na půlku, ale nedokázali jsme dát vítěznou branku.. Škoda další ztráty.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - F. Šinál [-] , R. Šindelář [-] (86. T. Šindelář [-] ) , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] , O. Rottenborn [-] (80. M. Frček [-] ) , J. Pfeifer [-] , D. Žák [-] , J. Korelus [-] (35. L. Svoboda [-] ) , K. Hamor [-] , L. Leitl [-]

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - I. György [-] (46. Š. Švec [-] ) , Z. Mašek [-] (84. J. Taušek [-] ) , A. Antonovics [-] , J. Pavlík [-] , P. Výtisk [-] , V. Bořánek [-] (46. T. Rubáš [-] ) , M. Bastl [-] , M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , I. Varga [-] (90. V. Kovařík [-] )

ŽK: 25. J. Korelus , 49. K. Hamor , 70. J. Pfeifer , 75. L. Leitl - 10. M. Brož , 90. M. Bastl .
Hráči zápasu: M. Schneider - T. Rubáš .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SIROVÝ Václav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra hostů

Klukům z Nýrska samozřejmě věřím. Zápas v Tlumačově není zrovna z tich, na které by se člověk těšil, pokud se kluci připraví na pojetí hry Tlumočova, tak vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích