Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 14:30

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po nenápadném začátku nakonec padlo 6 gólů. Radnice dotahovaly a body se dělily


23

Radnice nastupovaly na hřiště v roli mírného favorita, jelikož vzájemná bilancez posledních třech zápasů hovořila jednoznačně v jejich prospěch. Ovšem svou úvodní převahu nedokázaly prokázat v koncovce, přičemž samy po první vážné šanci inkasovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si od počátku vytvářeli několik zajímavých příležitostí, ale plno jich "zadrbali" anebo nepřesnou přihrávkou nedotáhli do konce. A aby se skóre měnilo v jejich prospěch, přišel Holýšov s vůbec první gólovkou až ve 26. minutě. První nebezpečně střílený centr dokázal Spěváček ještě odvrátit, míč ve vápně ale uzmul Levchenko a v podstatě nastřelením o Jana Valachoviče dostali domácí míč do soupeřovy sítě. Tato branka nakopla oba celky směrem dopředu a utkání začalo být více zajímavé. Ve 32. minutě pak Lukáš Aubrecht vystihl přihrávku přes svůj prostor, vyslal na zteč Habra, kterýse po odrazech míče od domácího obránce málem sám zamotal, než našel opět Aubrechta. Ten si na šestnáctce srovnal míč a přízemní střelou na přední tyč srovnal na poločasových 1:1. 

 

Vstup do druhé půle se povedl lépe domácím hráčům. Ti v 51. minutě měli možnost zahrávat volný přímý kop, který hostující obrana nedokázala odvrátit, míč se odrazil k nabíhajícímu Tomáši Michálkovi a ten bombou z 10 metrů propálil málem i síť v bráně. Radničtí pomalu reagovali střídáními, jenže hráči ještě než se stačili rozkoukat, tak Černohorský kopal po zbytečném faulu u postranní čáry další standardku. Tu nejdříve tečoval Valachovič a druhou hlavičku už do sítě přidal Tomáš Vítek.

 

Výsledek 3:1 pro domácí ale nevydržel dlouho. Krátce po rozehrávce se míč dostal ke střídajícímu Vaščákovi, ten se rychle otočil nahoru a vyslal za obranu Dana Krče. Jeho přízemní centr Zach neudržel a s dorážkou přispěchal František Polášek. Hosté byli na koni a Holýšov už hrozil "pouze" z protiútoků. Běžela 75. minuta, na levé straně si u domácího vápna převzal dobře míč po autu Matěj Svoboda, podíval se jak brankář stojí a střelou doprostřed pod břevno, vyslal Zacha jen do vzduchu, aniž by míč dokázal vytěsnit. Domácí nadále hráli zejména na protiútoky, kterých se přes svůj věk zhostil nejvíce kapitán Černohorský. Ten mohl i minutu před koncem rozhodnout ve prospěch svého týmu, ale po samostatném sprintu přes půl hřiště trefil pouze břevno, od něhož se míč odrazil před brankovou čáru. V nastaveném čase se už nic zajímavého neodehrálo a oba celky se rozešly s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: Začátek zápasu byl hodně vlažný. My jsme toho využili ve 26. minutě a šli jsme po pěkné akci do vedení po gólu Valachoviče. Bohužel ani ne 10 minut na to jsme vzadu nevyřešili dobře situaci, kdy jsme mohli několikrát odkopnout míč a Aubrecht srovnal střelou z vápna. Do šaten se šlo za stavu 1:1. Druhá půlka začala pro nás lépe. Byli jsme nebezpeční z brejků a dařili se nám standardní situace. Dokonce jsme dvě proměnili a šli do vedení 3:1 po gólech Michálka a Vítka. Hned z rozehrávky jsme dostali na 3:2 po pěkné kombinaci… ještě jsme slavili. Se střelou jsem si měl poradit, ale bohužel mi to lehce skočilo a jen jsem ji vypleskl před sebe a dobíhající hráč neměl už moc práce. Poté byly Radnice trochu na koni a v 75. minutě srovnali střelou z vápna, která strašně zaplavala a skončila v síti. Poté to byl hodně nervózní závěr, ze kterého jsme málem vytěžili 3 body, když v 89. minutě při samostatném úniku neproměnil Černohorský obrovskou šanci a nastřelil břevno. Asi nakonec zasloužená remíza, ale pro nás určitě škoda. Chtěl bych pochválit všechny kluky dnes za nasazení a věřím, že víme všichni, o co hrajeme a budeme takhle makat každý zápas.

TJ Sokol Radnice
Roman Štěpánek, trenér: K druhému zápasu jarní části sezóny jsme jeli do Holýšova a chtěli jsme navázat na velmi dobrý výkon z minulého týdne proti Tachovu. To se však vůbec nepovedlo a v naši hře bylo spoustu nepřesností. Ani hra domácích nebyla bez chyb, ale po jednom z útoků se domácím povedlo dát gól a my jsme museli dotahovat. Vyrovnat se nám povedlo ještě do poločasu díky chytré střele Lukáše Aubrechta. Začátek druhého poločasu nepřinesl bohužel žádné zlepšení do naší hry. Klukům nelze snahu upřít, ale prostě se nedařilo. Strašně moc špatných přihrávek, špatné řešení útočných situací a zbytečné fauly kolem našeho vápna nás dostaly do situace, kdy jsme prohrávali o dvě branky. Nedařilo se, ale kluci bojovali a díky tomu byli posledních 20 minut zápasu lepším mužstvem. Díky bojovnosti se nám podařilo snížit Fandou Poláškem a za několik minut vyrovnat hezkým gólem Matěje Svobody. Určitě jsme před zápasem chtěli víc, ale vzhledem k tomu jak se zápas vyvíjel je pro nás bod z venku velmi důležitý!



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - L. Hess [-] , A. Kozák [-] (68. D. Šobr [-] ) , J. Kadar [-] , R. Kraus [-] , Y. Levchenko [-] (83. T. Syrovátka [-] ) , T. Michálek [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , D. Zavadil [-]

TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - L. Aubrecht [-] , P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] , D. Krč [-] (90. V. Kvasnička [-] ) - L. Brož [-] , J. Esterka [-] (60. Š. Huttr [-] ) - D. Fencl [-] (60. J. Vaščák [-] ) , M. Habr [-] (46. M. Svoboda [-] ) , F. Polášek [-]

Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - ŠIMEK František, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Knapp
Tip experta: remíza

Čekám fotbal plný soubojů s výslednou remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích