2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč začala jaro velmi dobře, Holýšov se tabulkou propadl


Branky


19

Začátek jarní části sezóny v některých případech tabulkou zamýchal a nejinak tomu bylo i v případě těchto dvou celků. Zruč se po výhře posunula na průběžné 6. místo, Holýšov se propadl na třináctku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedním z prvních útoků vystrašil Holýšov svého soupeře už v 5. minutě, zejména, když mimo šestnáctku fauloval domácí brankář Fořt. Nutno ale dodat, že se o nic vžného nejednalo, zejména když nebyl posledním hráčem k bráně a útočník Holýšova si ukopl míč před střetem daleko k rohovému praporku. Následnou standardku si pak Fořt pohlídal. Následovala dlouhá převaha Zruče, z níž se urodila první branka zápasu. Běžela 28. minuta a domácím se povedla rychlá kombina středem hřiště, na jejímž konci byl Pavel Korous, který střelou na zadní tyč určil poločasový výsledek 1:0. Do přestávky se totiž ani jeden tým do vážnější gólovky nedostal.

 

Ve druhé půli se obraz hry výrazněji nezměnil. I když se Holýšov snažil hrát jednodušeji na vysokého Valachoviče, byli to domácí, kteří těžili z převahy na balonu. V 56. minutě si totiž Dominik Mošna vyvezl míč z levé strany před šestnáctku, první střelu mu obrana zblokovala, ale druhou se opřel směrem k pravé tyči a nedal Zachovi šanci zasáhnout. Hra se následně vyrovnala, přelévala se z jedné strany na druhou a hosté se čím dál více tlačili do vápna. Po jedné ze situací ve vápně v 85. minutě, kdy Šobr vstřelil míč do sítě, ale sudí Kulhánek branku neuznal, jelikož předtím viděl zřejmě nějaké pochybení hostujících hráčů. Jaké? Podle gestikulace zřejmě Valachovičův pohyb nohou, při kterém před gólem netrefil míč a dopadl pod nohy obránce. Jestli toto ovšem byl faul, nechť posoudí jiní. V závěru si ještě zachytal Zach, jinak už se skóre neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Po celé zimní přípravě, jestli se to tak dá nazvat, jsme vlastně poprvé hráli takto pohromadě, řekněme v plné sestavě. Připadalo mi to, že to byl takový zápas na jistotu. Že jsme nějak tušili, že tam něco spadne... Ale hlavně jsem rád, že jsem dal prostor všem hráčům, kteří přišli. Jinak musím říct, že Holýšov mě nezklamal, neodehrál vůbec špatný zápas. Dobré hře pomohl i celkem kvalitní terén a zejména hodně kolektivní výkon, ve kterém nikdo extra nevyčníval.

FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: Začátek zápasu byl jako typické první kolo. Nikdo nechtěl udělat větší chybu a hrálo se opatrně. My bohužel vlivem nemocí jsme se opět nesešli v ideální sestavě. Zruč měla po 20 minutách víc ze hry, ale hned první větší šanci jsme měli z brejku my když našeho útočníka mimo vápno fauloval gólman Fořt a za mě nepochopitelně nebyla udělaná ani žlutá karta. Přímý kop brankář zlikvidoval. Poté hru opět přebrali domácí a po takové jednoduché kombinaci přes střed se najednou ocitl Kory v osamoceném nájezdu a proměnil na 1:0. Do poločasu už se nic více nestalo. Ve druhém poločase jsme udělali změnu. Chtěli jsme zjednodušit hru a tak do útoku ze stopera byl vyslán Valachovič. Bohužel hned v 55. minutě po naší chybě se dostal na hranici vápna do šance Mošna a krásnou střelou k levé tyči zvýšil na 2:0 pro domácí. Po gólu na 2:0 jsme měli ze hry více my, ale bohužel jen po vápno a bez střelby. V 85. minutě jsme snížili na 2:1 a doteď nevím co rozhodčí písknul a rozhodl se gól neuznat. Na konci mohla Zruč přidat ještě 3 branku, kdy už naše myšlenky byly jen v útoku, ale Langy na mě nevyzrál. Byla to ale zasloužená výhra domácích a my máme před sebou hodně práce.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - D. Mošna [-] (88. J. Motyčák [-] ) , O. Kastelic [-] (46. D. Sperl [-] ) , M. Fryček [-] (70. A. Penven [-] ) , O. Mašek [-] (70. R. Kubeš [-] ) , P. Riedl [-] , M. Lang [-] , V. Pavel [-] (88. Š. Bidzilja [-] ) , D. Král [-] , A. Král [-] , P. Korous [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Kadar [-] , R. Kraus [-] , Y. Levchenko [-] , O. Salák [-] (53. A. Kozák [-] ) , T. Michálek [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , D. Šobr [-] , D. Zavadil [-]

Hráči zápasu: J. Fořt .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kulhánek Milan - MOLEK Eduard, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zřejmě jeden ze dvou zápasů kola, který se odehraje na trávě. Tady věřím domácím, kteří by měli utkání zvládnout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích