V. Kalous 1.
K. Lehký 77.
J. Lehký 86. (p.)
3:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:00

14.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrobčice chtěly doma udržet Háj na uzdě, po penaltách ale slavili bod navíc hosté


Branky


1. V. Kalous , 77. K. Lehký , 86. J. Lehký (p.) - 28. R. Zimányi , 35. K. Galyaš , 77. A. Pop
5

Hrobčice sice úřadovaly už v 5.minutě, do poločase ale Háj otočil. Po druhé půli by stav remízový a tak se šlo na penalty. Ty zvládl lépe Háj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka hostů

FK Hrobčice přivítaly na domácí půdě TJ Sokol Háj. Jelikož se jednalo o poslední zápas sezóny, oba týmy ho chtěly za každou cenu zvládnout. Už v první minutě se domácím podařilo překonat brankáře. Trefil se Václav Kalous. Po vstřelené brance byli na míči opět domácí, jenže jejich pokusy končily v rukavicíh nebo mimo branku. Ve 28. minutě nečekanou přihrávkou Jiřího Blažejovského vyslal do samostatného úniku Roberta Zymányiho a ten se nemýlil. Bylo vyrovnáno. Po vstřeleném gólu se hájští oklepali a vytvářeli si další šance. Ve 35.minutě byl vyslán opět do samostatného úniku Kevin Galyaš a mění skóre na 1:2. Do kabin se šlo za tohoto stavu.

Vyrovnaná hra

Ve druhém poločasu začali domácí velkým tlakem. Jenže se nedokázali dostat dál než před vápno. Hra se přelévala ze strany na stranu. Bylo to hájští, kteří trestali z rohového kopu v 77.minutě. M.Steiger krásným kopem našel hlavu Aleše Popa - 1:3. O chvilku později obrana hostů udělala chybu a při odkopu brankáře M.Kubáska trefil záda domácího útočníka a balón skončil v síti. Stav utkání 2:3. V 84.minutě se řítili útočníci Dudešek a Peschke na domácího brankáře, ale oba byli neúspěšní.  V 86.minutě po zbytečném faulu ve vápně, byla nařízena penalta a domácí se nemýlili. Za stavu 3:3 se šlo na penalty.

Výhra Háje

Konečny výsledek 3:3 a při penaltovém rozstřelu byli šťastnější hosté. 3:4p.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Háj
Martin Staněk; trenér, hráč a vedoucí týmu: V sobotním utkání jsme zajížděli na hřiště Hrobčic. Poslední utkání sezóny jsme chtěli vyhrát za každou cenu, jenže už v první minutě se trefili do hájské branky. Nakonec jsme ale zápas dostali na penalty a ty jsme vyhráli. Poslední zápas se nám naštěstí vyvedl.



Sestavy


FK Hrobčice
J. Vytejček [-] - T. Hlavnička [-] , K. Lehký [-] , M. Hammer [-] , L. Přibil [-] (76. M. Dražan [-] ) - M. Dragoun [-] (70. J. Bláha [-] ) , R. Bučina [-] , V. Kalous [-] , J. Krejčí [-] - J. Lehký [-] , Z. Brož [-] (46. Š. Kalous [-] ) -

TJ Sokol Háj
M. Kubásek [-] - M. Staněk [-] (53. J. Polcar [-] ) , D. Petrík [-] (71. O. Kamínek [-] ) , R. Zimányi [-] (53. D. Sláma [-] ) , J. Vodička [-] , M. Steiger [-] , A. Pop [-] , K. Galyaš [-] (63. T. Peschke [-] ) , S. Karlík [-] , R. Ďuriš [-] , J. Blažejovský [-] (78. P. Dudešek [-] )

ŽK: 67. R. Bučina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOČEKAL Martin - HANZLÍK Michal, JEDLIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích