V áčku hraji v obraně, v béčku zase spíše v útoku. Oboje má své kouzlo, říká hráč 26.kola Matěj Rosenkranc

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Matěj Rosenkranc z TJ Baník Ohníč B!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas s béčkem Trnovan se sice nevyvíjel dle vašich představ, nakonec jste ale tři body urvali. Jsi s výsledkem spokojený?
Zápas byl napínavý od začátku až do konce. Tři body jsme vybojovali a s výsledkem jsme všichni velmi spokojeni.
V první půli se ti během 9 minut podařilo zkompletovat hattrick! Jsi se svým výkonem spokojený?
Nevím kdo z nás byl během těch 9 minut více překvapený, jestli spoluhráči, soupeři nebo diváci. Posledních pár zápasů se mi v ,,béčku" daří a do gólových situací se s velkou pomocí spoluhráčů dostávám čím dál tím častěji. Spokojeny jsem, ale prostor na zlepšení tam určitě je.
O víkendu v dohrávce 15.kola vás čeká b-tým Dubí. Co od zápasu očekáváš?
SK Dubí je jeden z těch ostřejších týmů v tabulce. Do zápasu dáme jako vždy vše a očekávám, že zůstanou 3 body ,,DOMA".
Jsi spokojený s vaší pozicí v tabulce? Jaké byly ambice před sezónou?
Jaké byly ambice? No myšlenky na titul to určitě nebyly. A za krásný střed tabulky jsem já i všichni kluci z béčka rádi.
Hráváš i v a-týmu? Pokud ano, kde hraješ raději? Jsi v klubu spokojený?
V ,, áčku" pod vedením Emila Pálky a Vladimíra Peška hraji na postu obránce. V ,, béčku " mi pak chlapi společně s vedoucí mužstva Veronikou Macháčkovou důvěřují na postu útočníka. I když patřím na soupisku ,,A" týmu, tak za ,, B" si jdu kopnout vždy rád. V každém případě to má tam i tam své kouzlo.
Kde sis zahrál před Ohníčí? Plánuješ v budoucnu změnit angažmá?
Za svou ne moc dlouhou kariéru jsem vystřídal kluby jako FK Bílina, FK Hrobčice a nyní jsem už nějaký ten pátek v TJ Baník Ohníč. Zatím se nikam nechystám, ale kdo ví, třeba mě vítr v budoucnu zavede jinam.
Máš fotbalový vzor? Fandíš někomu ve F:L nebo v Evropě?
Největším vzorem je, byl a bude můj táta, který chytal taky za ten ,, náš baníček". Co se týče týmů tak z anglické ligy je to jednoznačně Chelsea. Také jsem srdcem a duší sparťan, to nepotřebuje snad ani žádný komentář.
Znáš portál fotbalunas.cz? Líbí se ti?
Portál znám, já i mojí spoluhráči z Baníku. Vždy netrpělivě čekáme na soupisku kola a následně i na výsledky hlasování hráče kola. Za mě je portál super, vždy si rád přečtu zajímavé články nebo reportáže k jednotlivým utkání.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.