Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:00

24.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj si za pomoci pěti branek poradil s posledními Hostomicemi


Branky


7

Háj od začátku utkání diktoval tempo hry, Hostomice do větších šancí nepustil. Dva dvougóloví střelci jenom potvrzují to, kdo byl v roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Háje

V sobotním odpoledni čekal Háj výlet do Hostomic. Domácí za celou sezónu ukořistili pouhých pět bodu a dalo se tak očekávat, že tempo zápasu budou diktovat hosté. Háj chtěl navázat na bojovný výkon z domácího zápasu. To se jim se začátkem zápasu povedlo, rozehrávka ovšem trochu vázla. V 18. minutě se ale hostům akce povedla. Aleš Pop uvolnil svou přihrávkou Miroslava Steigera a ten po samostatném úniku dával na 0:1. Skvělé chytající Michal Kubásek a stoperská dvojice Karlík - Polcar toho domácím příliš nedovolila. Ve 34. minutě se dobře zorientoval ve vápně Tomáš Peschke a špičkou kopačky překonal brankáře. Domácí neskládali zbraně a do konce poločasu si pár šancí vytvořili, ty ovšem skončily v náruči brankáře či mimo branku.

Jasná výhra hostí

Ve druhém poločase byly Hostomice na balónu častěji, hájská tvrz ale zdolána nebyla ani jednou. V 60. minutě přišly ovšem hororové minuty pro domácí, kdy se opět trefil Tomáš Peschke. Po dvou minutách na brankářr vyzrál Kevin Galys, který skóroval z velkého úhlu. V 64. minutě se podruhé prosadil po kličkách ve vápně Miroslav Steiger. Skóre bylo 0:5. Tento stav vydržel až do konce utkání a po bojovném zápase odjeli hráči Háje se třemi body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Háj
Martin Svoboda, trenér: Od začátku jsme podávali velmi bojovný výkon, i když rozehrávka trochu vázla. Branku jsme ale dali jako první a pak už to šlo. Poděkování patří všem hráčům, kteří bojovali až do závěrečného hvizdu.



Sestavy


FK Hostomice
P. Mládek [-] (46. M. Divíšek [-] ) - D. Surhaj [-] (80. J. Stehlík [-] ) , J. Drbal [-] (36. J. Čipčala [-] ) , F. Čipčala [-] , P. Ondo [-] , J. Kollár [-] , E. Ondo [-] (46. M. Hušo [-] ) , R. Kováč [-] , V. Hegenbart [-] , J. Drbal [-] , Š. Koubek [-] (62. M. Vlček [-] )

TJ Sokol Háj
M. Kubásek [-] - R. Zimányi [-] , J. Vodička [-] , M. Steiger [-] , T. Peschke [-] (61. D. Petrík [-] ) , J. Polcar [-] , A. Pop [-] (66. P. Dudešek [-] ) , J. Petrlik [-] , R. Ďuriš [-] , K. Galyaš [-] (81. D. Sláma [-] ) , S. Karlík [-]

ŽK: 6. P. Mládek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOUDRÝ Slavomír - SENICKÝ Martin (N), STROLENÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: František Jelínek
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou v tabulce kousek od sebe. Bude to vyrovnané.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů