3:4p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 14:00

23.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostující Kostomlaty překvapily a vedoucím Modlanům sebraly dva body


Branky


8

Kostomlaty do utkání vstoupily skvěle, do poločasu vedly o dvě branky. Ve druhé půli sice dali na 0:3, Modlany však zabraly a vyrovnaly. Na penalty byly šťastnější Kostomlaty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapení hostujícího týmu

TJ Baník Modlany B doma přivítaly FK Kostomlaty pod Milešovkou. Hosté si na neporažené Modlany věřili. Domácí na Kostomlaty doslova vlétli a hosté tak hráli pod neustálým tlakem. Přesto to byl právě hostující celek, který se ujal vedení. Nejprve se po chybné rozehrávce Modlan trefil Václav Kinzl, který lobem přes brankáře potrestal nepřesnosti domácích. Druhá branka padla po kombinaci Polívky, Bláhy a střelce Aleše Hänela. V 16. minutě tak hostující Kostomlaty vedly o dvě branky. Těsně před poločasem odpískal rozhodčí ruku hostí ve vápně a Modlany zahrávaly penaltu. Aleš Kořínek ale střelu zlikvidoval. Do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Domácí se zlepšili

Po přestávce pokračoval soustavný tlak domácích borců. Přesto se Kostomlaty kously a druhou brankou v utkání poslal Václav Kinzl svůj tým do třígólového vedení. Bohužel pro hostující celek dokázaly Modlany v posledních 15 minutách zabrat a začaly proměňovat své šance. V 78. minutě snižoval Radim Lugár. O šest minut později dal na rozdíl jedné branky Jan Brezovský. V posledních vteřinách hosté definitivně klopýtli a sudí nařídil penaltu. Jan Brezovský svou druhou brankou vyrovnal zápas. Za stavu 3:3 se šlo na penalty.

Hosté mohou slavit

Penaltový rozstřel zvládly lépe Kostomlaty a odvezly si tak z Modlan cenné dva body.



Ohlasy k zápasu



FK Kostomlaty pod Milešovkou
Petr Bláha, předseda klubu: I přes ztracenou výhru jsme alespoň zvládli lépe penalty a sebrali jsme tak dva body lídrovi soutěže. Bylo to bojovné utkání v rychlém tempu. Utkání mělo svou kvalitu. Každopádně se pořadí od druhého místa stále více zamotává a rozuzlení bude ještě zajímavé.



Sestavy


TJ Baník Modlany B
P. Hrabovčák [-] - L. Láska [-] (54. A. Beck [-] ) , J. Brezovský [-] , M. Nagy [-] , J. Helísek [-] , M. Urban [-] (46. V. Šanda [-] ) , L. Eminger [-] (46. M. Fišer [-] ) , J. Rosocha [-] , J. Franc [-] , P. Blažek [-] (35. R. Lugár [-] ) , V. Šedina [-]

FK Kostomlaty pod Milešovkou
A. Kořínek [-] - J. Hejl [-] , A. Hänel [-] , J. Polák [-] , R. Zeman [-] (88. M. Krejčí [-] ) , P. Hejhal [-] , P. Polívka [-] (84. V. Rapavý [-] ) , V. Beneš [-] (45. J. Meduna [-] ) , R. Řeřicha [-] , P. Bláha [-] , V. Kinzl [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Libor - KARCHŇÁK Zdeněk, HEJL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Dominik Rác
Tip experta: výhra domácích

Modlany hrají skvělý fotbal a body nikomu darovat nebudou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích