Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 15:00

23.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj dokázal vyrovnat v posledních vteřinách, na penalty byla šťastnější Ohníč


Branky


8

Háj vstoupil do zápasu lépe a šel do vedení. Do poločasu se však Ohníč trefila třikrát. Na konci zápasu Háj vyrovnal a šlo se na penalty. Úspěšnější byla Ohníč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka hostí

TJ Sokol Háj přivítal na své půdě celek TJ Baník Ohníč B. Domácí měli v plánu urvat výhru, ale už v 8. minutě se jim to začalo komplikovat. Přišlo vynucené střídání po zákroku stopera z Ohníče na domácího stopera. O několik minut později se však stěstí otočilo. Ve 13. minutě se ve vápně dobře zorientoval Jiří Blažejovský a poslal svůj tým do vedení. Hosté ale zbraně nesložili a po třech minutách skóre srovnávali. Prosadil se Filip Čechák. Domácí začali mít těžké nohy a kombinace se jim nedařila. Horrorová část utkání přišla pro domácí mezi 31. a 42. minutou. Po chybách domácích dokázala Ohníč dvakrát udeřit. Trefil se Bohuslav Kouřil a také Lukáš Seidel. Do kabin se šlo za stavu 1:3.

Pozdní srovnání

Ve druhé půli hráli více domácí. Veškeré střely ale brankář Ohníče chytil, nebo šly vedle branky. Až v 60. minutě napřáhl z 25 metrů Aleš Pop a krásnou střelou k tyči snížil na 2:3. Čas najednou začal utíkat strašně rychle a šance střídala šanci. Bohužel přibývali i zranění hráči. V 90. minutě se po rohovém kopu dobře zorientoval Jakub Dittrich a podařilo se mu pár vteřin před hvizdem vyrovnat. Hlavou poslal zápas do penaltového rozstřelu. Stav utkání 3:3.

Štěstí hostující Ohníče

Šlo se do penalt. Zde se přiklonilo štěstí na hostující celek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Háj
Martin Staněk; trenér, hráč a vedoucí týmu: Podařilo se nám zabojovat a vyrovnat, takže se šlo na penalty. Tam byli bohužel šťastnější hosté. Poděkování patří všem hráčům za bojovný výkon a chuť hrát.




Sestavy


TJ Sokol Háj
M. Kubásek [-] - J. Dittrich [-] , M. Steiger [-] , J. Vodička [-] (68. T. Peschke [-] ) , R. Zimányi [-] (66. D. Sláma [-] ) , S. Karlík [-] , R. Ďuriš [-] , M. Staněk [-] (8. A. Pop [-] ) , J. Polcar [-] , D. Petrík [-] , J. Blažejovský [-] (66. P. Dudešek [-] )

TJ Baník Ohníč B
T. Kouřil [-] - T. Ryška [-] , J. Červinka [-] , L. Seidl [-] , D. Vojtěchovský [-] (46. E. Efe [-] ) - F. Čechák [-] , M. Bureš [-] (67. T. Šebl [-] ) , M. Musílek [-] - B. Kouřil [-] (46. D. Láza [-] ) , L. Pícha [-] , A. Alatas [-] (46. M. Rosenkranc [-] ) -

ŽK: 47. S. Karlík , 67. J. Vodička , 90. M. Steiger - 7. L. Seidl , 12. L. Pícha , 90. F. Čechák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VAŠATA Ondřej - ČUPKA Ivan, BENEŠ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Dominik Rác
Tip experta: výhra domácích

Poslední dobou se Háj zvedá. Myslím si, že jim to tentokrát vyjde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích