5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

22.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečov nedal Háji šanci a rozstřílel ho poměrem 5:0


Branky


6

Tento zápas byl jasně v režii domácího týmu. Háj se moc šancí nevytvořil. Konečný výsledek 5:0 byl tak více než zasloužený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky

TJ Sokol Bečov přivítal na domácím hřišti TJ Sokol Háj. Bodově jsou na tom týmy velmi odlišně. Zatímco domácí se drží v evrchní části tabulky, Háj se spíše trápí něke ke konci. Právě Bečov začal utkání o poznání lépe. Vlastně většina utkání byla v režii domácích. Už v první minutě se za domácí Sokol trefil mladík Matěj Kurcin. Bečov hrál velmi aktivně a k ničemu hosty nepouštěl. Hra Háje připomínala spíše chodící fotbal. Chyběla nasazení a jakýkoliv nápad. Domácí si vytvářeli jednu šanci za druhou. Ve 29. minutě proměnili šanci už podruhé. Trefil se hráč minulého kola František Jelínek. Po pár minutách přidal branku číslo dvě a naznačil tak hostům, že si žádné body odvážet nebudou. Do kabin se šlo za stavu 3:0 pro Bečov.

Jasný vítěz

I do druhého poločasu vstoupili domácí borci o poznání lépe. Háj se sice pokoušel o změnu, ale ta byla překažena gólem na 4:0. Trefil se obránce Dominik Rác. Snažení hostů vždy skončilo ještě před pokutovým územím domácích. Necelých deset minut před koncem dokázal Bečov upravit ještě na 5:0. Branku přidal Jan Rost. Domácí byli bezradní. Nedokázali si vytvořit skoro nic a gól se jim nakonec vstřelit ani nepodařilo. Domácí tak zvítězili jasným výsledkem 5:0. Bečov tak rázem tlačí na top trojku, zatímco Háj si to v dalšíchích kolech bude potřebovat pohlídat a vzdálit se od sestupové zóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bečov
Martin Staněk; trenér, hráč a vedoucí týmu: Domácí vyhráli zaslouženě. Hráli aktivně a k ničemu nás nepustili. Bez chuti a nasazení se vyhrávat nedá.

TJ Sokol Háj
Mart:



Sestavy


TJ Sokol Bečov
P. Šnajdr [-] - F. Jelínek [-] (46. J. Rost [-] ) , Z. Macháček [-] (71. S. Jelínek [-] ) , M. Kurcin [-] , M. Dvořák [-] , M. Palán [-] , M. Matura [-] (46. R. Dvořák [-] ) , M. Pšenička [-] , D. Rác [-] , P. Vejrážka [-] , P. Šnajdr [-]

TJ Sokol Háj
M. Kubásek [-] - D. Sláma [-] (80. K. Galyaš [-] ) , J. Markov [-] , M. Malík [-] (46. D. Sláma [-] ) , J. Blažejovský [-] , J. Vodička [-] , M. Steiger [-] (80. R. Zimányi [-] ) , J. Dittrich [-] , J. Petrlik [-] (46. D. Petrík [-] ) , A. Pop [-] , R. Ďuriš [-]

ŽK: 70. M. Kurcin , 73. P. Vejrážka , 86. S. Jelínek - 24. M. Malík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MOUDRÝ Slavomír - LEPEŠ Dušan, ČUPKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: František Jelínek
Tip experta: výhra domácích

Doufám že si spravíme chuť. Doma do toho dáme všechno, ať nám po zápase chutná klobása a pivečko od předsedy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích