Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 15:00

21.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj málem ztratil tříbrankové vedení, nakonec zápas proti Sokol Suché zvládl


Branky


6

Již v 17. minutě vedli domácí o tři branky. Ke konci utkání se však hosté dvakrát prosadili a zahrozili. Háj nakonec výsledek obhájil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlný náskok

Papírové předpoklady na sobotní utkání byly jasné, váhra hostí. Jenže povětrnostní podmínky přivanuly domácím štěstí na kopačky. Od prvních minut domácí tlačili soupeře před jejich svatyni. Z toho byl také vybojovaný rohový kop, a to hned ve 3. minutě. Po nedůrazu hostujících obránců se k hlavičce dostal Kevin Galyaš a vstřelil tak první gól zápasu a rovněž jeho první gól v hájském dresu. Netrvalo dlouho a Miroslav Steiger vypíchl obráncům balón a po samostatném úniku to bylo 2:0. Běžela teprve 12.minuta. Než se diváci stačili otočit, padla další branka, už v 17. minutě. Po zmatku v obraně se opět dostal ke střele Miroslav Steiger. Běžela 25.minuta a soupeř převzal otěže nad zápasem. Hosté si ale nedokázali poradit s domácí obranou. Ve 40.minuě šel opět sám na brankáře hostí Jiří Vodička, jenže jak se potvrdilo, jeho levá noha není nejlepší. Poločas byl tedy 3:0.

Hostující hrozba

Ve druhé půli dokázal soupeř vyvíjet tlak na domácí tým. Hájští je však k ničemu nepustili a hrozili jen z brejků. Do jednoho samostatného se dostal i Robert Zimányi, jenže nedokázal rozvlnit brankovou síť. Soupeř dokázal snížit skóre v 68.minutě a rázem bylo Suché na koni. Pramenilo z toho další snížení v 85.minutě. Domácí byli nervózní a dělali chyby. V 88.minutě byl nařízený pokutový kop, jenže nejlepší hráč Suché přestřelil bránu. Poslední fouknutí rozhodčího do píšťalky znamenal plný bodový zisk pro domácí celek z Háje. Suché se tak i po skvělé hře na konci utkání musí spokojit s prohrou. Modlany tak proatím v tabulce ohrožovat nebudou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Háj
Martin Staněk; trenér, hráč a vedoucí týmu: Tři body jsou skvělý výsledek. Nejde vyzdvihnout jednotlivce, celý tým dnes pracoval skvělé a svoji bojovností si zasloužil výhru.




Sestavy


TJ Sokol Háj
M. Kubásek [-] - K. Dittrich [-] (27. D. Petrík [-] ) , K. Galyaš [-] (46. R. Zimányi [-] ) , J. Vodička [-] , M. Steiger [-] , M. Staněk [-] , J. Polcar [-] , J. Petrlik [-] , J. Markov [-] , R. Ďuriš [-] , J. Dittrich [-]

Suché
R. Homolka [-] (21. J. Vacek [-] ) - M. Čvančara [-] (46. P. Müller [-] ) , S. Barák [-] , Z. Čutík [-] , L. Polcar [-] (46. R. Šíp [-] ) - J. Soběslav [-] , D. Zelenka [-] , M. Rigo [-] , Z. Klaus [-] - J. Kudráč [-] , E. Holub [-]

ŽK: 15. M. Steiger , 33. J. Petrlik , 60. J. Polcar , 72. R. Ďuriš - 74. Z. Čutík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FILO Ivan - IPSER Jiří, ČERMÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Jakub Šlitr, hráč a trenér SK Baník Modlany B
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou za mě favority.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů