Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:30

20.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrobčice nakonec vyrovnat nedokázaly a prohrály na půdě Kostomlat, čtyřikrát se trefil Václav Kinzl


Branky


2. V. Kinzl , 47. M. Hänel , 60. V. Kinzl , 65. V. Kinzl , 70. V. Kinzl - 4. J. Krejčí , 49. J. Krejčí , 62. J. Lehký (p.) , 83. R. Bučina
6

První půle vypadala klidně. Ta druhá nám ale přinesla pořádnou přestřelku. Václav Kinzl se trefil hned čtiřikrát do sítě Hrobčič. Konečný výsledek byl 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání

FK Kostomlaty doma přivítaly FK Hrobčice. Zatímco se domácí celek rve v tabulce o top trojku, hosté na tom nejsou bodově nejlépe. Utkání začalo ve vysokém tempu. Vedení se ujali domácí borci, kteří vstřelili branku už ve druhé minutě. Prosadil se poprvé útočník Václav Kinzl. Uběhly však pouhé další dvě minuty a bylo vyrovnáno. Hosté velmi rychle odpověděli. Diváci se v prvním poločase po tomto zběsilém začátku dalších branek již nedočkali. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Gólová přestřelka

Ve druhé půli ovšem přišla pořádná přestřelka. Dvě minuty po hvizdu arbitra, který znamenal zahájení druhé půle, se domácí dostali do vedení. Trefil se Aleš Hänel. Hrobčice ovšem nepolevily a instantně odpověděly. Ve 49. minutě bylo opět vyrovnáno po druhé brance Josefa Krejčího. Dalších deset minut se hrála poziční hra. V 60. minutě se ale probudil Václav Kinzl a přidal svou druhou branku. Ihned po góle však přichází chyba domácích a Hrobčice šly kopat penaltu. Jakub Lehký ji proměnil. Úsek mezi 65. a 70. patřil opět útočníkovi Kostomlat - Václavovi Kinzlovi! Ten totiž nejprve završil hattrick a chvíli na to přidal i čtvrtou branku! Hosté tak byli pod velkým tlakem a museli dát gól. V 83. se jim to podařilo. Trefil se Radek Bučina. Na vyrovnání už jim ale síly nestačily. Utkání skončilo lépe pro Kostomlaty. Zvítězily poměrem 5:4. Zápas byl pro diváky jistě velmi atraktivní, padlo mnoho branek.



Ohlasy k zápasu


FK Kostomlaty pod Milešovkou
Petr Bláha, předseda klubu: Gólová přestřelka v bílinském azylu nakonec dopadla šťastněji pro naše mužstvo. Vašek Kinzl se dobře vyspal a trefil se hned čtyřikrát. Za tři body jsme moc rádi, snad se bude dařit i nadále.




Sestavy


FK Kostomlaty pod Milešovkou
A. Kořínek [-] - J. Hejl [-] , A. Hänel [-] , J. Polák [-] , R. Zeman [-] (56. V. Rapavý [-] ) , M. Kugler [-] , P. Hejhal [-] , P. Polívka [-] (56. V. Beneš [-] ) , M. Hänel [-] (90. M. Krejčí [-] ) , R. Řeřicha [-] , V. Kinzl [-]

FK Hrobčice
Z. Šajner [-] - K. Lehký [-] , M. Hammer [-] , T. Hlavnička [-] , L. Bujňak [-] - M. Dragoun [-] , V. Kalous [-] , R. Bučina [-] , J. Krejčí [-] (56. L. Přibil [-] ) - J. Vytejček [-] , J. Lehký [-] -

ŽK: 38. P. Hejhal , 51. J. Hejl , 67. V. Beneš , 87. M. Kugler , 88. J. Polák - 35. V. Kalous , 68. T. Hlavnička .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: FILO Ivan - IPSER Jiří, ZUBR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Petr Bláha, hráč
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že si spravíme chuť a nespálíme opět tolik šancí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích