Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:00

18.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zápas Háji nevyšel, Dubí rozhodlo dvěma pozdními brankami


Branky


4

V utkání padlo osm gólů. Domácím se v prvním poločase nedařilo proměňit jasné tutovky. Dva pozdní góly rozhodly o výhře Dubí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival nepoměněných šancí

Háj doma přivítal béčko Dubí. První půlě jim ale nevyšla. Nebyli schopni proměnit jasné tutovky a soupeř se tak dostal do vedení. Ve 38. minutě se domácí celek poprvé trefil. Prosadil se Miroslav Steiger. Minutu na to však hostí odpověděli jejich druhou brankou. Postaral se o ni Roman Štěpánek. Více branek nepřišlo a domácí šli tak do šaten za nepříznivého stavu 1:2.

Druhá půle hostí

Ve druhém poločase museli divácí na branku čekat až do 68. minuty. Hostující hráč Pavel Svoboda zvyšoval na 1:3. Dvě minuty po brance však hosté udělali chybu a vlastním gólem opět srovnali. Jiří Polcar dal domácím naději a poslal Háj v 77. minutě do vedení. Mezi 81.a 89. minutou však zaúřadoval Jan Brezovský dvěmi brankami. Jeho góly rozhodly o váhře hostů. Háji tak domácí utkání nakonec nevyšlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Háj
Martin Staněk; trenér, hráč a vedoucí týmu: Všechna čest Dubí že zabojovalo a dokázalo zápas vyhrát. Celý zápas bylo pod tlakem. Prohra nás samozřejmě mrzí.




Sestavy


TJ Sokol Háj
M. Job [-] - D. Petrík [-] (55. J. Blažejovský [-] ) , J. Polcar [-] , A. Pop [-] , R. Ďuriš [-] , R. Zimányi [-] (55. J. Dittrich [-] ) , J. Vodička [-] (72. D. Sláma [-] ) , R. Šulek [-] (46. J. Petrlik [-] ) , M. Steiger [-] , D. Sláma [-] , M. Staněk [-]

SK Dubí
M. Fričl [-] - P. Šitt [-] , J. Brezovský [-] , R. Zechel [-] , R. Štěpánek [-] (46. J. Janeček [-] ) , P. Let [-] (46. P. Svoboda [-] ) , R. Hruška [-] (75. J. Šťásek [-] ) , P. Neumaier [-] , R. Hloušek [-] , L. Doležálek [-] , P. Fiala [-] (66. D. Šafařík [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: TÝŘL Petr - HEJL Pavel, KUČERA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Michal Kopřiva
Tip experta: výhra domácích

Vítězství zůstane doma.

Tip: výhra domácích