0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:15

14.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín potvrdil roli favorita a na domácím Oldřichovu se vyřádil


Branky


13. M. Pokorný , 21. P. Hora (p.) , 42. M. Trojan , 57. M. Novotný , 60. K. Mach , 68. M. Lipský
4

Oldřichov sice ze začátku utkání bránit dokázal, ve 13. minutě ale hradby padly a hosté se začali prosazovat. Do poločasu vedli o tři branky. Unčín ve druhé půli přidal ještě další tři a zvítězil rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Unčína

TJ Oldříchov B na domácím hřišti přivítal TJ Sokol Unčín. Zápas začal ve velmi velkém tempu. Domácí dokázali prvních deset minut hosty bránit, tři velké šance Unčín proměnit nedokázal. Už ve 13. minutě ale dokázal hlavou otevřít skóre Miroslav Pokorný. Ve 21. minutě po faulu ve vápně na Trojana zvyšoval z pokutového kopu Petr Hora. Těsně před koncem první půle se se vápně nejlépe zorientoval právě Miroslav Trojan a zařídil poločasové skóre 0:3.

Pohodlná výhra

Oldřichovu docházely síly. Ve druhém poločase už se hrálo pouze na branku domácích borců. V 57. minutě se hostům povedla další akce a Michal Novotný tak zvyšoval na 0:4. V 60.minutě přihával krásným pasem Pöchman na Karla Macha a ten skóre navyšoval na 0:5. Poslední zářez přišel o chvíli později, konkrétně v 68. minutě, kdy levačkou vystřelil bez přípravy Matěj Lipský. Unčín tak zvítězil velmi pohodlně rozdílem šesti branek. Oldřichov se prosadit bohužel pro ně nedokázal.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Unčín
David Toncar, trenér TJ Sokol Unčín: Zápas se hrál ve slušném tempu. Po první brance už ale Oldřichov povolil a my jsme si zastříleli. Šest branek mluví za vše.



Sestavy


TJ Oldřichov B
P. Týřl [-] - L. Forni [-] , Z. Opata [-] , L. Špivák [-] (46. V. Kerner [-] ) , V. Erben [-] , Z. Vosátka [-] , J. Uram [-] , S. Baláž [-] , L. Kalbáč [-] , R. Tabaň [-] , M. Kytka [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - V. Mokriš [-] (52. K. Mach [-] ) - M. Lipský [-] , M. Pokorný [-] (46. T. Pöchman [-] ) , V. Poláček [-] (46. D. Netušil [-] ) , M. Novotný [-] , P. Hora [-] , J. Stehlík [-] , J. Kotvald [-] , J. Kasjan [-] (65. J. Bokoč [-] ) , M. Trojan [-] (65. B. Wahbi [-] )

ŽK: 21. Z. Vosátka , 41. J. Uram - 51. M. Novotný , 59. T. Pöchman , 62. K. Mach .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: Kosejk Přemysl - RUBÁŠ Jakub, NOVÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Ondřej Orlt, hráč
Tip experta: výhra hostů

Unčín nebude chtít ztratit v boji o prvního flek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů