Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 14:30

20.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unčín znovu zaváhal, tentokrát na půdě Dubí. Nabízí tak Proboštovu přímou bitvu o titul


Branky


6

Unčín, který se momentálně nachází na první příčce, opět zaváhal. Stalo se tomu tak na hřišti Dubí. Příští víkend je čeká druhý Proboštov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Dubí

SK Dubí přivítalo na domácím hřišti první TJ Sokol Unčín. Hosté dvě kola zpátky zaváhali a i v tomto zápase tomu nebylo jinak. Do zápasu vstoupili domácí neuvěřitelně. Hned v první minutě se ujali vedení. Prosadil se Tomáš Zacharda. Uběhlo pár minut a již zmiňovaný kanonýr se prosadil už podruhé, konkrétně v páté minutě. Domácí byli v první půli rychlejší a aktivnější. Výkon Unčína byl poněkud chladný. Od 30. minuty byla hra vyrovnanější. Branka ovšem už nepadla. Do kabin šly oba celky za stavu 2:0, který byl pro domácí velmi příznivý.

Potvrzení formy domácích

Hvizd hlavního arbitra zazněl a začala druhá půle. Po přestávce vypadali hráčí domácího celku poznání lépe. Aktivněji se zapojovali do hry a viditelně zrychlili. Snaha vstřelit branku se jim nakonec vyplatila. V 50. minutě přišlo zaváhání ve vápně Dubí a Unčínu se naskytla příležitost v podobě pokutového kopu. Ten nakonec Miroslav Trojan proměnil. Od této chvíle byl zápas nahoru dolů. Hosté dokázali ještě dvakrát zahrozit, pokaždé je ale vychytal brankář Martin Fričl. Zlomový okamžik se odehrál v 69. minutě, kdy se za domácí celek prosadil David Náhlovský. Branka přišla z protiútoku. Za dalších sedm minut se David Náhlovský trefil podruhé a definitivně tak zajistil domácím tři body. Unčín znovu zaváhal a nabízí tak šanci Proboštovu zabojovat o titul. Momentálně je dělí pouhé tři body. Už příští víkend se týmy utkají na hřišti prvního celku. Dalo by se mluvit o malém titulovém zápasu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Unčín
David Toncar, trenér: Začátek zápasu byl z naší strany vlažný, a tak nás domácí potrestali dvěma brankami. Od půlky první půle jsme hráli lépe, gól se nám ale vsítit nepodařilo. Druhý poločas vypadal lépe. Penalta nám pomohla, ale domácí si už výhru vzít nenechali.



Sestavy


SK Dubí
M. Fričl [-] - T. Zacharda [-] , J. Sehnoutka [-] , J. Walter [-] (46. J. Pelc [-] ) , M. Sidor [-] , R. Kliský [-] (77. T. Polák [-] ) , D. Ferstel [-] , F. Kopecký [-] (71. L. Pelc [-] ) , J. Janeček [-] , D. Náhlovský [-] , P. Kliský [-]

TJ Sokol Unčín
J. Trojan [-] - V. Mokriš [-] (79. J. Stejskal [-] ) , D. Netušil [-] (79. J. Bokoč [-] ) , J. Stehlík [-] - - J. Kasjan [-] , M. Pokorný [-] - M. Sém [-] (71. A. Jakimov [-] ) , M. Šváb [-] , M. Lipský [-] , P. Hora [-] , M. Trojan [-]

ŽK: 7. F. Kopecký , 14. M. Sidor , 32. J. Walter , 40. J. Sehnoutka - 23. M. Pokorný , 41. J. Kasjan . ČK: 72. J. Kasjan .
Počet diváků: 192. Rozhodčí: Zubr Jan - KARRMANN Milan, ČERMÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Jaroslav Kasjan, hráč
Tip experta: výhra hostů

K tomu mohu dodat pouze #vamossokol !

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích