3:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani tři branky nestačily Palonínu na výhru, Úsov jich nastřílel ještě více a bere tak tři body


Branky


19. A. Tichý , 47. A. Tichý , 64. J. Šenk - 12. F. Kudrna , 16. M. Dopita , 34. M. Obíral (p.) , 62. M. Obíral , 87. O. Hlaváč
6

V utkání 24. kola se doma přivítal poslední Palonín hosty z Úsova. Měli jsme možnost vidět pohledný fotbal, ve kterém padlo spoustu branek. Palonín doma podlehl 3:5 Úsovu, který tak poskočil na jedenácté místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro hosty

Do utkání vstoupili lépe hosté. Ve 12. minutě se po chybě v obraně domácích dostal k míči Filip Kudrna a dokázal prostřelit gólmana a poslal tak hosty do vedení. V 16. minutě se hosté dostali po akci z křídla k vápnu, kde byl adresátem míče Martin Dopita a navýšil na 0:2. V 19. minutě chybovala hostující obrana, kdy po špatném odkopu, byla nucena faulovat. Z přímého kopu se pěkně trefil Alois Tichý a snížil na 1:2. V následujích minutách následovala první žlutá karta pro hostujícího střelce první branky Filipa Kudrnu. Malou chvíli na to viděl za řeči druhou žlutou kartu a hosté tak od 24. minuty dohrávali utkání v deseti. I v oslabení ale hosté hrozili. Ve 34. minutě po závaru ve vápně domácího týmu, se úmyslně dotkl rukou míče domácí hráč a byl nařízen pokutový kop pro hosty. K tomu se postavil Michal Obíral a proměnil a zvýšil na 1:3. Další změny skóre jsme se nedočkali, a do šaten se tak šlo za lepšího stavu pro hosty. 

Hosté si pohlídali výhru a gólové druhé půli berou tři body

Do druhé půle dobře vstoupili domácí. Ve 47. minutě zahrávali standartní situaci, a na centr do vápna si naběhl Alois Tichý a přidal druhou branku v zápase a snížil na 2:3. V 62. minutě se po akci hostů dostal do zakočení opět Michal Obíral a dokázal prostřelit brankáře domácích a navýšil na 2:4. Pouze dvě minuy na to, se radovali i domácí, když se míče zmocnil Jakub Šenk a snížil na 3:4. I když domácí hráli proti oslabenému týmu, tak se nepodařilo vyrovnat. A tak hosté v 87. minutě pojistili výhru, když po přihrávce Michala, vstřelil branku Ondřej Hlaváč a uzavřel tak stav zápasu na 3:5. Hosté tak i v deseti dokráčeli pro vítězství. Palonín tak nedosáhl na body, i když dokázal vstřelit tři branky. 



Ohlasy k zápasu



Úsov
David Kubík - kapitán: Na zápas jsme jeli v nekompletní sestavě a ke zranění někteří hráči ani kvůli alkoholu nejeli ač věděli, že zápas bude pro nás důležitý. Říkáme si to každý týden, že jestli chceme zůstat v téhle soutěži, bude pro nás každý hráč a každý bod důležitý. Zápas jsme sice vyhráli a body získali, ale hra moc pěkná nebyla. Hodně vydřená výhra, téměř žádná mezihra. Před zápasem si říkáme, že nikdo s rozhodčím mluvit nebude a ani se nějak rozčilovat a jeden z našich hráčů obdrží dvě žluté karty a oslabí náš tým právě za to, co řekneme ať neděláme. Nyní nás čeká venkovní zápas a to na půdě Dubicka, důležitý pro nás oba. Snad se aspoň nějací zranění hráči dají do kupy, ať můžeme předvést krásný fotbal pro diváky a získat důležité body.



Sestavy


Palonín
Š. Laštůvka [-] - M. Heger [-] , T. Heinz [-] , M. Hejtmánek [-] , R. Ellner [-] , J. Šenk [-] , P. Faltýnek [-] , M. Ellner [-] , V. Pobucký [-] , P. Ondruška [-] , A. Tichý [-]

Úsov
M. Grygar [-] - F. Kudrna [-] , O. Kubík [-] , O. Hlaváč [-] , O. Vachutka [-] , M. Frank [-] , M. Jiroušek [-] , R. Dopita [-] , D. Kubík [-] , T. Keprt [-] , M. Obíral [-]

ŽK: 20. F. Kudrna . ČK: 24. F. Kudrna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kuba Josef - NAVRÁTIL Miroslav, ŠTĚPÁN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Gabriel

Expert: Petr Strouhal
Tip experta: výhra domácích

Palonín je sice na konci tabulky, ale umí i dobrý tým potrápit a spíše věřím v tomto utkání domácím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů