D. Šrot 28.
1:2p.
(1:1)
23. A. Žák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juventus Mohelnice doma prohrál na penalty s rezervou Šumperku


Branky


28. D. Šrot - 23. A. Žák
7

V utkání 20. kola se doma představil Juventus Mohelnice proti Šumperku "B". Lídra tabulky čekalo rozjeté šumperské béčko, které na jaře ještě neprohrálo. Utkání dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém se radovali z vítězství hosté ze Šumperka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli nerozhodně

Vedoucí tým tabulky doma přivítal rezervu Šumperku, která na jaře poráží jednoho soupeře za druhým. Šumperk "B" má v týmu spoustu mladých hráčů, kteří aktivně běhají po celý zápas a je to znát. Hosté byli v prvním poločase aktivnějším týmem. Juventus hrozil hlavně z pravé strany, kde měli hosté problémy. Ve 23. minutě se míče zmocnil Adam Žák, rozhodl se vystřelit z dálky a gólmanovi se to špatně odrazilo a propadl míč až do sítě a hosté tak vedli 0:1. O pět minut později zahrávali domácí rohový kop, po kterém se hlavou prosadil Daniel Šrot a bylo srovnáno 1:1. Skóre se už neměnilo a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Ve druhé půli jsme se branek nedočkali

Ve druhém poločase byli stále aktivnější hosté, drželi míč na kopačkách a snažili se dostat do vedení. V koncovce se ale nedařilo. Žádnou ze svých šancí nedokázali proměnit. Domácí se také do nějaké té šance dostali, ale ani oni neproměnili a tak druhá půle branku nepřinesla. 

Dva body pro Šumperk

Po konci druhé půle byl stav nerozhodný  1:1 a tak následovaly pokutové kopy. V nich byli úspěšnější hosté a dokázali si tak připsat druhý bod do tabulky. Šumperk "B" tak nakonec zvítězil 1:2 po penaltovém rozstřelu. Nadále tak zůstává na jaře neporažen a v tabulce už poskočil na osmé místo. Juventus si z utkání odnáší bod a po vítězství Leštiny, má tak pouze bod náskok na prvním místě tabulky. Ve zbytku soutěže nás tak čeká velký souboj o první místo. 



Ohlasy k zápasu


Juv. Mohelnice
Pavel Hampl - předseda týmu: Hosté byli lepší v první části utkání, proměnili jednu z šancí a šli do vedení. Nám patřila druhá část, kde jsme vyrovnali. Nakonec prohra na penalty.

FK Šumperk B
Adam Žák - hráč: Hráli jsme dobře, všichni kluci makali a chtěli vyhrát, jen nám chyběla pořádná koncovka. Mohelnici jsme do ničeho velkého nepustili. Myslím si, že jsme je tlačili po celý zápas, nakonec výhra na penalty. Jinak bych řekl, že jsme předvedli dobrý výkon, hlavně od stoperů.



Sestavy


Juv. Mohelnice
P. Malinka [-] - L. Grepl [-] , D. Šrot [-] , D. Vyroubal [-] , M. Duda [-] , P. Balcárek [-] , A. Heidenreich [-] , J. Appl [-] , K. Šafář [-] , P. Erneker [-] , M. Svačina [-]

FK Šumperk B
J. Žanda [-] - O. Jiroš [-] , P. Matura [-] , P. Dostál [-] , J. Doležal [-] , O. Krahula [-] , M. Jecu [-] , P. Přikryl [-] , V. Klimek [-] , O. Musílek [-] , V. Dostál [-]

ŽK: 39. O. Musílek , 86. A. Žák .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kuba Josef - KAŠPAR Jakub, PROVAZNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Gabriel

Expert: Martin Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Juvetus má obrovskou kvalitu a i přes lehké zaváhání v jarní části, si tento zápas pohlídají a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů