B. Bartoš 66.
D. Pantlík 92. (p.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:30

20.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratrušov na jaře poprvé prohrál, Petrov tak odjíždí s výhrou


Branky


66. B. Bartoš , 92. D. Pantlík (p.) - 7. J. Minarik , 45. M. Gargulák (p.) , 71. M. Gargulák
7

V rámci 20. kola se doma představil Bratrušov proti Petrovu. Oba týmy měli na jaře opravdu výbornou formu a čekal nás zajímavý zápas. V něm byli úspěšnější hosté a po výhře 3:2 si vezou tři body z Bratrušova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli po první půli

Těsně před začátkem utkání se spustil hustý déšť. Hosté začali utkání lépe. V 7. minutě, se domácím nepodařil odkop z levé strany, a hráč soupeře, který míč zachytil, našel přihrávkou na zadní tyči Jana Minarika a ten poslal hosty do vedení 0:1. Následně se hra vyrovnala, ale na obou stranách bez větších šancí. Až přišel závěr prvního poločasu, 45. minuta a míč centrovaný z pravé strany do vápna domácích se nepodařilo čiště trefit, hráč si ho vykopl nad sebe, a následně ve snaze odkopnout ho pryč, trefil hráče hostů, který šel po míči hlavou a byl nařízen pokutový kop pro hosty. Ten si vzal na starost Michal Gargulák a proměnil, zvýšil tak vedení hostů. Do šaten se šlo za stavu 0:2 pro Petrov. 

Domácí se snažili zvrátit utkání, ale nestačilo to

Bratrušov do druhé půle vstoupil s cílem utkání zdramatizovat. Obrovskou šanci měl Dan Pantlík, ale neproměnil ji.  To se povedlo až v 66. minutě, když míč z pravé strany propadl na zadní tyč, a tam ho uklidil Bořivoj Bartoš a snížil na 1:2. Jenže o pět minut později přišel kuriózní moment, který v podstatě vše vyřešil. Po rohovém kopu hostů vyrazil domácí brankář míč jen před sebe, kde míč trefil spoluhráče a od něj se odrazil zpět do branky, kde ho obránce domácích reflexivně vyrazil rukou. Následovala červená karta, kterou obdržel Stanislav Szapoval a penalta pro hosty. Tu opět proměnil Michal Gargulák a bylo to 1:3. Domácí se i tak snažili s utkáním ještě něco udělat, vysunuli na hrot vysoké hráče a zjednodušili hru. V 92. minutě po průniku domácího hráče do šestnáctky soupeře a jeho pádu po kontaktu s obráncem hostů byla nařízena penalta i pro domácí. K míči se postavil Dan Pantlík a s přehledem proměnil. Už tak pouze snížil stav na 2:3. Petrov tak dokázal zvítězit na hřišti Bratrušova a veze si cenné tři body. Bratrušov po dlouhé době vyšel naprázdno a v tabulce se propadl na čtvrté místo za Nový Malín, který zvítězil na hřišti Zábřehu "B".



Ohlasy k zápasu


Bratrušov
Bořivoj Bartoš - trenér: Po devíti zápasech bez porážky to jednou přijít muselo. Jen škoda, že před vlastními diváky a dvakrát škoda, že všechny inkasované branky nebyly ani tak výsledkem hry soupeře, ale našimi hrubými chybami. Nezbývá nám než zabrat příští týden, ale to nás čeká soupeř z nejsilnějších a to Šumperk "B", který na jaře ještě neprohrál. I u něj to však jednou přijít musí, tak proč by ne s námi.




Sestavy



Petrov-Sob.
O. Krč [-] - R. Chodura [-] , A. Dorňák [-] , J. Gargulák [-] - R. Kühndel [-] , M. Gargulák [-] , O. Skalák [-] , P. Šenekl [-] - J. Minarik [-] , J. Januška [-] - K. Stromšík [-]

ŽK: 15. A. Cakirpaloglu , 34. S. Szapoval , 85. B. Bartoš - 25. J. Minarik , 93. J. Gargulák . ČK: 71. S. Szapoval .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Žák Ludvík - JASTRZEMBSKI Richard, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Gabriel

Expert: Martin Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Bratrušov ukáže sílu v domácím prostředí a tři body zůstanou doma.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza