Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou poločasů, Baník Staré Město doma po penaltovém rozstřelu padl s Dubickem


Branky


7

V utkání 20. kola se doma představil Baník Staré Město proti Dubicku. Po poločase domácí vedli 4:0 a zdálo se, že je hotovo. V druhém poločase stejný počin předvedli hosté a utkání rozhodl penaltový rozstřel, ve kterém byli úspěšnější hosté a dovršili tak velký obrat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý závěr první půle pro domácí

Od začátku utkání byli aktivnější hosté. Dubicko se postupně dostalo do tří velkých šancí, ale ani v jedné to nevedlo ke změně skóre. Domácí střídali už v první půli, když na hřiště přišel Ján Kužma. A najednou se hra změnila. v 29. minutě právě Kužma průnikovou přihrávkou oslovil Jana Podhoru, ten utekl obraně po pravé straně a prostřelil hostujícího gólmana a domácí tak vedli 1:0.  O chvíli později ve 33. minutě měli domácí k dispozici standartní situaci, po lišácke rozehrávce, kdy si Kužma narazil s Pacalem a z první vyslal míč do šibenice šli hráči Baníku do vedení 2:0. Jen o dvě minuty později vyslal opět Kužma za obranu Jana Podhoru a ten se opět trefil a bylo to 3:0. Ve 42. minutě se kombinaci domácích dostal k míči kdo jiný než Jan Podhora, a střelou do prázdné brány zkompletoval hattrick. Do šaten se šlo za stavu 4:0 pro Staré Město. 

Šok pro domácí, hosté stejnou mincí srovnali utkání

Po výsledku první půle to vypadlo na jednoznačnou záležitost. Ve 48. minutě se po zaváhání domácí obrany, dostal k míči David Richter a propálil domácího brankáře, snížil tak na 4:1. Hosté se snažili s utkáním ještě něco udělat. V 70. minutě byl adresátém přihrávky Petr Štastný, dokázal trefit přesně a bylo to 4:2. V 87. minutě snížili hosté už na 4:3, když se prosadil Rudolf Panák. A těsně před koncem přišel ještě trestný kop pro hostující tým, po centru do vápna se prosadil Petr Pobucký a bylo srovnáno 4:4. Zápas dvou poločasů. Hosté dokázali srovnat stav utkání a zápas šel do penaltového rozstřelu. 

Dubicko završilo velký obrat

Kdo by to byl čekal, že po první půli dojde zápas do penaltového rozstřelu. Ale fotbal je nevyzpytatelný a to je na něm to krásné. V penaltách byli nakonec úspěšnější hosté v poměru 6:5 a po velkém obratu si tak vezou dva body ze Starého Města. 



Ohlasy k zápasu


Baník Staré Město p.Sněžníkem
Petr Pelech - kapitán: Zápas jsme si bohužel prohráli sami. O poločase by nikoho nenapadlo, že by se mohly kopat penalty. Po nástupu Kužmy, nám stačilo 15 minut na vstřelení čtyř branek. Víc povedený poločas se nám snad nepovedl. Naopak nejhorší viz druhá půle taky ne. Naše hrubé individuální chyby Dubicko trestalo góly a my naše šance neproměnili. Když už jsme si mysleli, že to nějak ukopeme, tak v 90. minutě dostaneme po centru gól. Penalty se bohužel nepovedly některým našim dorostencům a tak máme z utkání pouze bod.




Sestavy


Baník Staré Město p.Sněžníkem
S. Pěnička [-] - M. Pacal [-] , J. Řezníček [-] , F. Gábor [-] , M. Pořízka [-] , J. Podhora [-] , P. Pelech [-] , P. Pacal [-] , P. Baďura [-] , L. Rohoň [-] , N. Gábor [-]

FC Dubicko
L. Krňávek [-] - P. Horák [-] , P. Pobucký [-] , M. Pur [-] - D. Pospíšil [-] , R. Panák [-] , P. Šťastný [-] , J. Žižka [-] , F. Šín [-] - L. Plhák [-] , D. Richter [-] -

ŽK: 52. S. Pěnička - 43. J. Lamr , 50. P. Šťastný , 52. J. Richter , 76. P. Horák , 90. F. Šín .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Janků Milan - SLONČÍK Ladislav, KAŠPAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Gabriel

Expert: Martin Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít odčinit porážku z Úsova a připíšou si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích