3:1
(1:0)
74. M. Pacal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rapotína doma porazilo Baník Staré Město


Branky


2

Ve velmi vyrovnané části tabulky se odehrálo utkání rezervy Rapotína proti Baníku Staré Město. Domácí dokázali zvítězit 3:1 a dotáhli se tak ke svému soupeři na dostřel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Rapotín

Hra od začátku zápasu byla vyrovnaná. Ve 14. minutě se do vedení dostali domácí, branku vstřelil Matyáš Schejbal. Hosté byli ve finální fázi nepřesní. Do šaten se tak šlo s jednobrankovým vedením domácích.

Druhá půle byla gólovější

Do druhého poločasu vstoupili hosté s cílem srovnat utkání. To se ale nepovedlo, v 59. minutě se po průnikové přihrávce za obranu řítil sám na hostujícího golmana Jan Baláž a dokázal ho postřelit a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení.  V 74. minutě se do vápna prodral hostující kapitán Petr Pelech, kde našel volného Matyáše Pacala a tomu se podařilo snížit na 1:2. V závěru se ještě po zaváhání hostující obrany prosadil hráč domácích, Tomáš Viktořík. Rapotínské béčko tak dokázalo doma zvítězit 3:1. A přiblížilo se bodově svému dnešnímu soupeři. 



Ohlasy k zápasu



Baník Staré Město p.Sněžníkem
Petr Pelech - hráč: Zápas s Rapotínem se nám vůbec nepovedl, z naší strany strašná nekvalita a odfláknutý zápas. Dostali jsme laciné góly na které jsme nedokázali reagovat.



Sestavy


TJ Jiskra Rapotín B
D. Bartoň [-] - D. Saňák [-] , J. Dušek [-] , J. Baláž [-] , M. Schejbal [-] , R. Žolda [-] , F. Draňa [-] , T. Viktořík [-] , F. Ondráček [-] , J. Mašlej [-] , V. Mošonec [-]

Baník Staré Město p.Sněžníkem
S. Pěnička [-] - M. Pacal [-] , P. Baďura [-] , P. Pacal [-] , P. Pelech [-] , M. Pořízka [-] , J. Podhora [-] , J. Kužma [-] , L. Rohoň [-] , J. Řezníček [-] , N. Gábor [-]

ŽK: 57. V. Mošonec , 77. F. Draňa - 74. P. Pacal .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: PROVAZNÍK Jan - RULÍŠEK Vladislav, KVAPILÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Martin Jílek
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase je favoritem tým že Starého Města. Bude však záležet i na tom v jakém složení nastoupí Rapotín.