Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelku mezi Určicemi a Dobromilicemi řídil třemi góly Halouzka


1

Oba celky na tom byly před zápasem bodově podobně a vzhledem k podzimní přestřelce, která skončila 4:3 ve prospěch tehdy domácích Dobromilic, se očekávala podobně divácky atraktivní podívaná. Diváci se nakonec dočkali celkem devíti branek a opět se radoval domácí celek. Tentokrát ten z Určic!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Sokol Určice B
M. Hýbl [-] - R. Sigmund [-] , J. Kouřil [-] , M. Rosenberg [-] , M. Hudský [-] , J. Hanzelka [-] , D. Javořík [-] , P. Vodák [-] , T. Ježek [-] , M. Grulich [-] , P. Mlčoch [-]

FC Dobromilice
V. Drnovský [-] - T. Neděla [-] , J. Kratochvíl [-] , K. Rochla [-] , R. Šoc [-] , J. Václavík [-] , L. Otruba [-] , J. Kubíček [-] , F. Svozílek [-] , M. Rochla [-] , L. Bako [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: DÖMISCH Michal - JURNÍČEK Břetislav, ANTONÍČEK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 4. 2023 19:28
Dobromilice v prvním jarním kole utrpěly ve Vícově debakl 10:1 a tak se dalo očekávat, že se budou v Určicích snažit tuto potupnou porážku odčinit. To se však nestalo. Hned ve 2. minutě totiž poslal Rotschedl do vedení rezervu Určic. Když v 6. minutě přidal Javořík druhou branku vypadalo to s mužstvem Dobromilic všelijak. Další průběh utkání však patřil spíše hostům. Ve 12. minutě hostující Otruba vyzkoušel pozornost náhradního brankáře domácích Vodáka a chvíli na to po chybné rozehrávce snížil stav utkání Kratochvíl 2:1. Po půl hodině hry minula střela z kopačky Otruby jen o několik centimetrů branku domácích. Hostům se dařilo velmi často zastavovat nadějné útoky soupeře tím, že je dostávali do ofsajdového postavení. Gólovou tečku za prvním poločasem zařídil Javořík, kličkou se zbavil vyběhnuvšího brankáře a zakončoval do prázdné branky. Druhý poločas patřil bez nadsázky domácímu hráči Halouzkovi, který pokořil gólmana Drnovského hned 3x. Převahu domácích dokumentuje skutečnost, že v době mezi šedesátou a sedmdesátou minutou utkání kopali 7x roh. V závěru zápasu si naběhl na dlouhý cent Rosenberg, hostující brankář jej však vychytal. Chvíli na to se nepodařilo skórovat ani Kouřilovi. V poslední minutě utkání šla dvojice hostujících hráčů nikým neatakovaná na branku Určic a Neděla dal výsledku konečnou podobu – 6:3.