P. Naštický 78. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osečná zvítězila a dorovnala v tabulce soupeře z Nové Vsi!


Branky


78. P. Naštický (p.)
4

23. kolo nabídlo souboj dvou týmů, stále usilujících o první příčku. Nová Ves ztrácela před zápasem na první Rynoltice dva body, Osečná pak pět bodů. Pojďme se tedy podívat, kdo se více přiblížil lídrovi soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý defenzivní výkon Osečné

Osečná šla do zápasu bez několika opor. Scházel jí z důvodu nemoci její nejlepší střelec Josef Tomáš. Osečná se vyzdvihla skvělým defenzivním výkonem. Domácí se mohli také spoléhat na dobře hrajícího Petra Filingera, který dělal Nové Vsi potíže. I přes tlak hostujícího celku se odcházelo do šaten za stavu 0:0.

Naštický rozhodl!

Ve druhé půli pokračoval tlak Nové Vsi. Tento tlak ale Osečná ustávala. Přežila i střelu, která se odrazila od jejího břevna. Rozhodující situace nastala v 78. minutě, po které byla odpískána penalta pro domácí. K pokutovému kopu se postavil dirigent hry Petr Naštický, který uklidil míč střelou pod šibenici. Poslal tak Osečnou v samotném závěru do důležitého vedení. Nové Vsi se nepodařilo vyrovnat a tři body tak zůstávají v Osečné.



Sestavy


SK Osečná
Z. Ticháček [-] - V. Novotný [-] , A. Kysela [-] - J. Suchar [-] , P. Naštický [-] - O. Kyksa [-] , J. Švec [-] , L. Salava [-] - P. Filinger [-] , M. Bergr [-] , P. Trapp [-]

Nová Ves
M. Marek [-] - J. Štefan [-] (62. P. Illek [-] ) , M. Junek [-] , J. Malaga [-] , K. Šalát [-] (62. J. Kučera [-] ) - J. Šalát [-] , P. Dobiaš [-] (78. V. Kverka [-] ) , P. Kopic [-] , M. Čupr [-] - J. Štajner [-] (64. P. Winkler [-] ) , D. Smola [-] -

ŽK: 62. J. Švec - 18. J. Štefan , 53. P. Kopic , 80. V. Kverka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PETRÁŠ David - URBAN Václav, WAGNER Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

0:2

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Zdeněk Zbořil
Tip experta: remíza

Remíza 3:3.

Tip: výhra hostů