Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

23.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

JOKERS porazili jednoznačně Bílý Kostel B!


Branky


4

23. kolo nám nabídlo zápas Bílého Kostela nad Nisou B a JOKERS. První vzájemný zápas vyhráli JOKERS 3:1. Bohužel pro Bílý Kostel bylo víkendové utkání jednoznačnou záležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvního momentu zápas na jednu stranu

Skóre otevřel hned ve 4. minutě Marcel Kolka. Hosté šli do vedení. Ten samý hráč se trefil také ve 28. minutě. Tatran se nemohl dostat do šancí a hned od začátku šlo o jednoznačnou záležitost. Domácí obrana nestíhala útoky JOKERS a výsledkem byly ještě dvě inkasované branky do konce poločasu. Ve 40. minutě se trefil Daniel Mráček a ve 45. minutě dal gól do kabiny Radek Abrahám.

JOKERS navýšili vedení

Druhá půle pokračovala ve stejném trendu jako ta první. Obrana Tatranu dělala chyby a domácí se vůbec nemohli dostat do zápasu. Ve 49. minutě dal druhý gól Radek Abrahám, který je mnohými považován za vůbec nejlepšího hráče nastupujícího v Okresním přeboru. V 85. minutě přidal druhou branku také Daniel Mráček a na finálních 7:0 zvýšil Tomáš Harda. Bílý Kostel schytal doma debakl od favorizovaného týmu JOKERS, který tak zaslouženě bere plný počet bodů.



Sestavy


TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
P. Ulrich [-] - M. Strnad [-] , J. Černý [-] (62. D. Ďuriš [-] ) , L. Janáček [-] , M. Rajchman [-] - L. Janáček [-] , J. Černohorský [-] (72. O. Mizera [-] ) - V. Procházka [-] , T. Vik [-] , J. Hyška [-] , L. Janeček [-]

JOKERS
M. Šimon [-] - T. Tobolka [-] , D. Mraček [-] - F. Le [-] , R. Abrahám [-] , M. Lopuszynski [-] , J. Stříbrný [-] - M. Kolka [-] (82. T. Harda [-] ) - J. Vaněk [-] (72. P. Kinský [-] ) , O. Rys [-] , J. Šůma [-] (48. M. Fejfar [-] )

ŽK: 59. M. Strnad - 43. D. Mraček , 69. O. Rys . ČK: 61. V. Procházka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CERMAN Lukáš - POCHOP Jaroslav, EXNER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

1:3

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Zdeněk Zbořil
Tip experta: výhra hostů

Hosté vyhrají 4:2.

Tip: výhra hostů