2:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:00

23.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prokletí zlomeno, Mistrovice vyhrávají se Sopotnicí po dlouhých 13 letech


Branky


63. M. Jiroušek , 81. J. Kubišta (p.) - 28. M. Matějka , 48. D. Stejskal , 54. F. Krejčí (p.) , 68. M. Rada , 84. D. Stejskal
3

Mistrovice zajížděli ve 23. kole na hřiště Sopotnice. Domácí si drželi se soupeřem z Mistrovic dlouhou neporazitelnost. Hosté chtěli toto prokletí konečně prolomit a podařilo se jim. Po dlouhých třinácti letech berou ze zápasu se Sopotnicí plný počet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastnější hosté z Mistrovic

Do zápasu vstoupili lépe hosté. Hned z úvodu zápasu si vytvořili několik šancí. Gól se jim však dát nepodařilo. Domácí hráči v prvním poločase ohrožovali Václavkovu branku převážně ze standartních situacích a střel z poza vápna. Byli to však hosté, kteří se radovali první. Ve 28. minutě zahrával Stejskal J. rohový kop, který našel Matějku a ten se hlavou nemílil. 0:1 O pár minut později pronikl do vápna hostující Rada a byl faoulován. Nařízenou penaltu brankář Pinkava vyrazil. Před koncem prvního poločasu v nešťastném souboji spadl na zem kapitán domácích Šebrle. A z důvodu poranění ramene musela být přivolána zachranná služba. Víc se v prvním poločase, už nestihlo, a tak odcházeli hosté do kabin s jednogólovým náskokem.

Šest branek ve druhém poločase

V druhém poločase byli střelecky aktivnější hosté. Hned ve 48. minutě se střelou z velkého vápna trefil Stejskal D. 0:2 V 54. minutě byl faulován opět hostující Rada v pokutovém území. Nařízenou penaltu proměnil Krejčí. 0:3 V 63. minutě se měnilo skóre i u domácích. Když po centru byli hostující obránci nedůrazný a odražený míč uklidil do brány Jiroušek. 1:3 Hosté však dokázali hned odpovědět. V 68. minutě Rada prokličkoval velkým vápnem a překonal domácího brankáře Pinkavu. 1:4 V 81. minutě přišla chyba hostujícího obránce, který následně faouloval v pokutovém území. Nařízenou penaltu proměnil Kubišta. 2:4 Poslední slovo si vzali Mistrovice. V 84. minutě unikl po pravé straně Stejskal D. a svou druhou trefou v zápase stanovil konečný vysledek na 2:5. 



Sestavy


Sopotnice
M. Pinkava [-] - M. Jiroušek [-] , J. Kubišta [-] , J. Šebrle [-] , M. Lehký [-] , O. Voleský [-] (74. K. Novák [-] ) , J. Vítek [-] , J. Vojtíšek [-] , O. Švec [-] , V. Peterka [-] , M. Šebrle [-] (46. P. Pánik [-] )

Mistrovice
P. Václavek [-] - F. Krejčí [-] , L. Nastoupil [-] (74. J. Martínek [-] ) , P. Šimko [-] , V. Baláš [-] - D. Stejskal [-] (87. M. Grus [-] ) , J. Bartoň [-] , M. Matějka [-] (30. M. Poláček [-] ) , J. Stejskal [-] (30. T. Šťovíček [-] ) - M. Rada [-] , J. Fajt [-] (61. D. Novotný [-] )

ŽK: 51. P. Pánik .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KERHÁT Patrik - MACHKA Jonáš, LICHTENBERK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Krejčí

Expert: Petr Šimko
Tip experta: výhra hostů

Mistrovice si budou chtít spravit chuť po nedělní porážce a naladit se dobrou náladou na středeční finále poháru.

Tip: výhra hostů