J. Petran 58.
P. Horák 65. (p.)
P. Horák 75.
3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

23.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past sklapla, obrat z říše snů


Branky


58. J. Petran , 65. P. Horák (p.) , 75. P. Horák - 7. M. Polášek , 38. M. Kolář
3

Ve 23. kole zajížděla rezerva České Třebové do Rybníka. Celek, který bojuje o záchranu v Okresním přeboru se na domácí půdě postavil lídrovi ze sousedské Třebové. Favorit byl podle postavení v tabulce  jasný. Ale jak se říká, v DERBY není nikdy favorit.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabulky dominoval

Sousedské ,,DERBY,, začalo pro aspiranta na postup velmi dobře. Hned v 7. minutě rozvlnil domácí siť Třebovský Polášek a změnil tak skóre na světelné tabuly. 0:1 Hosté převážný čas drželi míč na svých kopačkách. Svou aktivitu proměnili v branku ve 38. minutě, když druhý zásah za Sukovi záda vsítil Kolář. 0:2 Vypadalo to, že hosté mají vše pod kontrolou a v klidu si dojdou pro vítězství a udržení na čele tabulky. A početná domácí kulisa mohla jen tipovat jaký příděl domácí dostanou. Do konce poločasu se už ale, nic závažného nestalo. A tak, se odcházelo do kabin za stavu 0:2 pro Třebovskou rezervu.

Obrat z říše snů

V druhém poločase se obraz hry změnil. České Třebové jakoby došly síly. Rybník svojí bojovností a nasazením v druhém poločase převzal otěže zápasu. V 58. minutě dokázali domácí snížit na rozdíl jedné branky. Když se o to postaral domácí Petran. 1:2 Netrvalo dlouho a mohli se domácí radovat podruhé. V 65. minutě byl faulován domácí hráč ve vápně. Rozhodčí Machka nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Horák a rázem bylo vyrovnáno. 2:2 Zlomovým momentem mohla být 71. minuta. To když, domácí brankář Suk chytil dvě stoprocentní šance Třebovské rezervy. O čtyři minuty později došlo k zázraku. Domácí hráči dokonali obrat z říše snů. V 75. minutě rozvlnil síť opět Horák a hostující brankář Hotmar, tahal míč po třetí ze své svatyně. 3:2 V 85. minutě, když hostům nebyla uznána branka kvůli ofsajdu. Mohli se domácí radovat z vítězství nad lídrem tabulky. A Csaplárova past sklapla ( nejhorší vedení je 2:0).



Sestavy


Rybník
M. Suk [-] - F. Cejnar [-] (82. R. Chudý [-] ) , J. Novotný [-] (90. K. Gulyás [-] ) , P. Horák [-] , M. Viščák [-] , I. Jeřábek [-] , O. Václavský [-] (90. L. Synek [-] ) , P. Dvořák [-] , J. Petran [-] (90. L. Vítek [-] ) , A. Novotný [-] , L. Klazar [-]

FK Česká Třebová B
J. Hotmar [-] - A. Rybka [-] (77. K. Král [-] ) , M. Polášek [-] , P. Macek [-] (46. L. Hýbl [-] ) , J. Pavlásek [-] , M. Kolář [-] , M. Hruška [-] (67. J. Jelínek [-] ) , D. Fohl [-] , O. Bohunek [-] , D. Štos [-] , F. Mikeš [-]

ŽK: 40. M. Viščák , 78. A. Novotný , 85. L. Klazar - 30. P. Macek , 68. F. Mikeš , 78. O. Bohunek , 85. M. Polášek , 88. K. Král , 88. D. Fohl .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MACHKA Jonáš - KLAZAR Ondřej, SLÁDEČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Krejčí

Expert: Petr Šimko
Tip experta: remíza

V Rybníku se těžce vyhrává a Třebová to bude mít hodně těžké, aby si udržela 3 bodový náskok. Myslím si, že Rybník dokáže Třebovou překvapit.

Tip: výhra hostů