2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:00

23.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat domácích v závěru utkání


Branky


3

Domácí Kerhartice přivítali na svém hřišti, zachraňující se Dolní Čermnou, které měli z podzima rozhodně co vracet. Dolní Čermné se v posledních zápasech bodově dařilo. Bohužel z Kerhartic díky dvěma brankám v závěru utkání nevezli domů ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné neproměněné šanci Kerhartic přišel trest pro domácí

Celek z Kerhartic přivítal na svém hřišti Dolní Čermnou, aby jim oplatil podzimní porážku 3:0. Byli to však hosté, kteří první ohrozili branku. Robin Pecháček si všiml vyběhnutého brankáře Poláčka, ale dalekonosný pokus mířil mimo. Poté ale, zahrozili i domácí, když Kuklovu střelu srazil hostující obránce mimo bránu. Následující šance na obou stranách nenašli místo v brance a nebo zakončení skončilo na dobře chytajících brankářích. Po jedné neproměněné šanci Kerhartic přišel trest pro domácí. Čermná se prosadila svou velkou zbraní, když středem hřiště na hranici ofsajdu pláchl Bednář a poradil si s vyběhnutým Poláčkem – 0:1.Domácí si jěště dokázali vytvořit několik brankových příležitostí, ale většina z nich ztroskotala na dobře chytajícím Bednářovi.A tak šli v poločase do kabin šťastnější hosté.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí Kerhartice

Do druhé půle vstoupili lépe domácí Kerhartice. Hned z úvodu měli několik příležitostí na vstřelení branky. Žádná se však neujala. A ani žádná šance hostů nezapadla mezi tři tyče. Diváci se ale, přeci jen dočkali. V 82. minutě se ve vápně prosadil vysoký Motl, který hlavou přiklepl Kopečkovi, a ten dotlačil míč za Bednářova záda. 1:1 Opaření hosté se nestihli ani vzpamatovat z obdržené branky a hostující Bednář tahal míč z brány podruhé. V 86. minutě si domácí Martinec poradil s dvěma obránci a vyběhnutým Bednářem a do prázdné brány otočil výsledek na stranu Kerhartic. 2:1 V závěru zápasu si ještě domácí dokázali vytvořit dvě příležitosti. Skóre, už se ale, neměnilo. A tak domácí díky dvěma góly v závěru utkaní vítězí.



Ohlasy k zápasu


Kerhartice
Jiří Beneš: Vítězství se nerodilo lehce. Přesto vyhrál lepší tým. Mužstvo opět prokázalo vůli, bojovnost a touhu poprat se o body. Výrazně přispěli všichni hráči z lavičky, kteří se postupně na hřiště dostali za své spoluhráče, kteří odevzdali maximum pro tým a pustili do hry čerstvé síly. Fotbalovost a krásu sice opět fotbal nenabídl, ale za přístup a bojovnost až do posledních minut jsme byli odměněni třemi body do tabulky.




Sestavy


Kerhartice
J. Poláček [-] - M. Brodský [-] , M. Kukla [-] (47. O. Pávek [-] ) , R. Kopeček [-] , T. Teplý [-] (63. T. Bohunek [-] ) , P. Flídr [-] , T. Janota [-] , V. Pirkl [-] , D. Martinec [-] , M. Hanus [-] (60. P. Motl [-] ) , P. Staněk [-] (86. D. Třešňák [-] )

Dolní Čermná
L. Bednář [-] - J. Křivohlávek [-] , P. Slodičák [-] , R. Pecháček [-] (76. D. Hyhlík [-] ) , M. Mikula [-] , M. Bednář [-] , M. Kostelecký [-] (58. B. Dušek [-] ) , M. Marek [-] (85. J. Engl [-] ) , M. Faltejsek [-] , T. Pecháček [-] , A. Barnet [-] (87. V. Formánek [-] )

ŽK: 72. T. Bohunek , 90. V. Pirkl - 80. D. Hyhlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Saňák Jan - VLAŠKOVSKÝ Ondřej, ONDRÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Filip Krejčí

Expert: Petr Šimko
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají za sebou dvě dobrá utkání [výhra s Českou Třebovou B a remíza v Rybníku], myslím si že potvrdí formu a dojdou si pro tři body.

Tip: výhra domácích