3:4
(1:3)
18. M. Binar
22. M. Binar
45. M. Binar (p.)
65. M. Binar
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ve Višňový rozhodl Binar


Branky


42. M. Hilman , 73. P. Procházka , 87. Z. Vrátný - 18. M. Binar , 22. M. Binar , 45. M. Binar (p.) , 65. M. Binar
0

V zápase 4.kola hrála domácí Višňová s B týmem Bohutína, který přijel posílený o hráče A týmu. Zápas byl plný branek, a tudíž byl pro diváky hodně atraktivní. Nakonec se však radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Binar zkompletoval hattrick již do přestávky

Herně byl první poločas velmi vyrovnaný, hrálo se většinou ve středu hřiště a převažovaly individuální akce nad kombinační hrou. Právě dvěmi individiuálními akcemi vstřelil Binar dvě slepené branky. Višňová mohla korigovat z penalty, ale brankář Bohutínu byl úspěšnější. Višňová se přesto dostala do hry, když se pěkným přehozením brankáře z dobrých osmácti metrů prezentoval Hilman a zkorigoval skóre na 1:2. Bohutín dlouho nečekal s odpovědí, Binar opět předvedl krásnou akci a domácí ho museli zastavit až za cenu faulu ve vlastním pokutovém území. K penaltě se postavil opět Binar, přidal svojí třetí branku v zápase a pečetil poločasové skóre na 3:1. 

Vítězství pečetil opět Binar

Po poločase se obraz hry příliš neměnil, Višňová se snažila srovnat a Bohutín hrál na breaky, které domácí těžko zastavovali. Po jednom z takových breaků kopali hosté další penaltu, kterou ovšem střelec Binar neproměnil. Marek Binar si to vynahradil za pár minut, když se prosadil po čtvrté a korunoval tak svůj skvělý výkon. To však bylo od Bohutínu vše a do konce zápasu už měla šance jen domácí Višňová. Po pár neproměněných šancích se trefil debutant Procházka a několik minut do závěrečného hvizdu se prosadil Vrátný. Hosté však už těsný náskok uhájili a zvítězili 3:4.



Ohlasy k zápasu


FC Višňová
Jan Pinkava (Hráč – Višňová): Bohužel jsme zaspali první poločas a nechali jsme hostujícímu Markovi Binarovi příliš prostoru, který hráč jeho kvalit bez problémů trestá. Druhou půli jsme byli lepším týmem, ale náskok už jsme nedotáhli.




Sestavy


FC Višňová
Z. Boukal [-] - L. Řezáč [-] , M. Hilman [-] , K. Bárta [-] , J. Klímek [-] - D. Kočí [-] (70. V. Korynta [-] ) , P. Procházka [-] , J. Pinkava [-] (46. Z. Vrátný [-] ) - J. Kotáb [-] , M. Řezáč [-] , Z. Černý [-] -

Litavan Bohutín B
P. Kříž [-] - J. Čížek [-] (70. V. Polák [-] ) , J. Novotný [-] (77. J. Gregor [-] ) , D. Gabriel [-] , M. Novák [-] , L. Heřman [-] (65. J. Trgo [-] ) , O. Bauer [-] , M. Binar [-] , O. Vacek [-] , V. Hudeček [-] , E. Rebljan [-]

ŽK: 45. K. Bárta , 59. L. Řezáč , 85. P. Procházka - 50. L. Heřman , 59. V. Hudeček , 85. E. Rebljan .
Místo: FC Višňová. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Soukup Marek - PETÁK Jaroslav (N), JANOŠŤÁK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.