ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den pane Cifrain. Gratuluji k vítězství v anketě o hráče devátého kola.
Dobrý den, děkuji za gratulaci.
Vítězství jste získal za vychytanou nulu v zápase se Zduchovicemi. Vzpomenete si ještě na toto utkání?
Na zápas do Zduchovic jsme jeli s respektem, jelikož Drahlín zde dlouho nevyhrál. Do zápasu jsme šli s tím, že musíme hrát důsledně odzadu a vyvarovat se zbytečným chybám, což se nám dařilo. Kluci v obraně hráli skvěle a podle mého názoru, byl nejlepším hráčem utkání, náš stoper, Jirka Dobák. Musím ale přiznat, že Zduchovice byly druhý poločas více než vyrovnaným soupeřem. Ale my jsme opravdu jako tým hráli výborně. Chtěl bych klukům poděkovat za předvedený výkon.
Byl jste zároveň jediný brankář v devátém kole, který neinkasoval. Mnoho čtenářů vás nezná, a proto budu rád, když se nám v krátkosti představíte?
Do Drahlína jsem se přestěhoval před 15-ti lety a jsem zde spokojený. V týmu působím třetím rokem a svým věkem 41 let se řadím mezi nejstarší hráče.
Chtěl jste být brankář odjakživa? Nebo jste se v průběhu kariéry posouval dozadu?
Již v dětství jsem se postavil do branky ve Višňové, jelikož jsem na hru v poli neměl postavu ani fyzické předpoklady. Avšak nějakou dobu jsem hrával i na pozici obránce. V 18-ti jsem kvůli zranění s fotbalem přestal a do branky se znovu postavil až zde v Drahlíně.
Jako tým jste zatím suverénní a ještě jste nepoznali hořkost porážky, co si myslíte, že za touto sérií stojí?
Máme relativně mladý tým, který spolu již nějakou dobu hraje. Snažíme se ke každému zápasu přistupovat zodpovědně, avšak ne vždy tomu tak je, jako třeba ve Zduchovicích, kam se někteří hráči nedostavili bez omluvy.
V osobním životě jste úspěšný podnikatel. Nejste v týmu v pozici pokladníka? Nebo už víte, co vás toto vítězství bude do pokladny stát?
Pokladníkem nejsem. A zda mě toto vítězství bude něco stát, netuším, jelikož by mě nikdy nenapadlo, že bych mohl tuto anketu vyhrát. Ale je jasné, že nějaké to pivko zaplatím. Minulý týden jsem vítězství přál D. Bartůňkovi, který by to měl určitě drahé. (smích)
Máte ještě nějaké jiné koníčky kromě fotbalu?
Rád si jdu zahrát tenis.
A poslední otázka je tradiční. Sledujete náš portál fotbalunas.cz
Ano sleduji a přeji Vašemu portálu, aby se Vám splnily dané cíle.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.