Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda Ústí


Branky


2. R. Tichý , 14. T. Hynek , 27. P. Tchanturia (p.) , 31. J. Kozák , 53. R. Tichý , 58. M. Popelář , 68. R. Tichý
8

V přestřelce mezi týmy TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B a Luže byl TJ Jiskra suverénním vítězem se skóre 7:0. Domácí tým předvedl skvělý výkon a brzy si vytvořil pohodlný náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4:0

Už v 2. minutě se trefil Radek Tichý a poslal TJ Jiskru do vedení. O pouhých 12 minut později navýšil vedení Tomáš Hynek, který se prosadil svým gólem. V 27. minutě získal TJ Jiskra pokutový kop, který bezpečně proměnil Paata Tchanturia a zvýšil skóre na 3:0. V 31. minutě přidal další gól Jakub Kozák a výsledek byl již 4:0 ve prospěch domácího týmu.

7:0

Ve druhém poločase pokračovala gólová kanonáda TJ Jiskra. Radek Tichý se trefil znovu, tentokrát ve 53. minutě, a poslal svůj tým do pětigólového vedení. V 58. minutě se na listinu střelců zapsal i Matěj Popelář a v 68. minutě dokonal hattrick Radek Tichý svým třetím gólem v zápase.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B tak získala přesvědčivé vítězství 7:0 a potvrdila svou vynikající formu. Luže se naopak musí zamyslet nad svým výkonem a přípravou na další zápasy. Tento zápas přinesl mnoho emocí a gólových okamžiků pro domácí tým, který se prezentoval útočným a efektivním fotbalem.



Ohlasy k zápasu



TJ Luže
Ohlas z kabiny hostů: Nebylo tam vůbec nic, všechno jsme kazili, nenechali jsme na tom hřiště nikdo vůbec nic a výsledek je takový jaký je.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
J. Krátký [-] - P. Tchanturia [-] (74. M. Wohner [-] ) , T. Hynek [-] (65. A. Bartoš [-] ) , J. Kozák [-] (80. J. Cihlář [-] ) , R. Tichý [-] (69. Š. Kopecký [-] ) , M. Popelář [-] , V. Špatenka [-] (79. J. Janda [-] ) , M. Krátký [-] , V. Stejskal [-] , P. Grunta [-] , O. Petrjánoš [-]

TJ Luže
L. Richter [-] - O. Dostál [-] (31. L. Kovačka [-] ) , D. Koukal [-] , M. Langer [-] (61. M. Kolář [-] ) , D. Koráb [-] (79. M. Richter [-] ) , J. Zerzán [-] , M. Kapitola [-] , D. Klenor [-] , D. Fejl [-] , P. Mužíček [-] , R. Dušek [-] (79. P. Pekhart [-] )

ŽK: 44. P. Grunta .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zeman Josef - SVOBODA Jan, ŠLOR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Petr Mužíček
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích