Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

7.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tochovice na vítězné vlně


Branky


0

Domácí rezerva Tochovic navazuje na své vítězství z minulého kola a v domácím utkání poráží i celek Narysova. Další tři body do tabulky pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance na obou stranách

Utkání, ve kterém byly Tochovice mírným favoritem, se tento fakt ukázal již od začátku utkání. Již v první minutě pálil do břevna kanonýr Krejčí. Akce ze začátku utkání dodala domácím poněkud přehnané sebevědomí s pocitem, že to půjde samo. Domácí začali hrát nakopávané míče, ale do kýžených šancí se příliš nedostávali.  Naopak na druhé straně byl velmi aktivní Synek, který vyzíval své spoluhráče do zakončení. Zejména Volosjanka měl velké příležitosti a brankáře Veselého zachránila dokonce i tyč. Když ani šance domácích Tochovic nevyšly, šlo se do kabin za stavu 0:0

Tochovice rozhodli čtyřmi brankami

Po přestávce se domácí rozhodli, že balón nechají na zemi a to se projevilo hned ve druhé minutě kdy se po přihrávce Kutila trefil dobře hrající Ivaník 1:0. Od té doby již měli domácí více ze hry a hosty nepouštěli moc do vápna k zakončení. Tochovická aktivní hra přinesla zvýšení náskoku v 60. minutě, kdy se po pěkné individuální akci trefil Šámal 2:0. Když to již vypadalo, že utkání je v režii domácích tak hosté dokázali snížit, když se z ojedinělé brejkové příležitosti trefil Volosjanko. Vedení o dvě branky mohl pro domácí vrátit Kutil, ale jeho projektil se zastavil bohužel o tyč hostující svatyně. Šanci na vyrovnání měl Narysov snahu vybojovat pokutový kop, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. To hosty zlomilo. Krásnou přihrávku vyslal Ivaník a předložil svému spoluhráči tutovku do prázdné branky a Karcol se nemýlil 3:1. Čtvrtou branku zaznamenal podruhé v zápase Karcol, který si parádně naskočil na centr Plavce. Do konce utkání byli k vidění další šance, ale branka již nepadla a tři body zůstaly na hřišti v Tochovicích



Ohlasy k zápasu


SK Tochovice B
Pavel Žáček (Tochovice - Vedoucí týmu): Jsem rád, že jsme tento zápas zvládli a připsali si další body do tabulky. Je vidět, že když se sejdeme tak můžeme hrát s kýmkoli a pohybovat se ve středu tabulky. V příštím zápase hrajeme opět doma s Rožmitálem, kdy bychom chtěli potvrdit dobrou formu a zvítězit.




Sestavy


SK Tochovice B
M. Veselý [-] - P. Žáček [-] , Š. Plavec [-] , J. Vítek [-] , T. Brychta [-] - M. Karcol [-] , T. Kutil [-] , J. Šámal [-] , L. Vácha [-] (37. M. Svěchota [-] ) - J. Ivaník [-] , Z. Krejčí [-] (57. O. Kub [-] )

SK Třebsko
V. Přibyl [-] - J. Horáček [-] , T. Kolařík [-] - J. Čížek [-] , P. Franěk [-] , J. Vávra [-] - M. Synek [-] - I. Volosjanko [-] , J. Skotnica [-] , M. Kuba [-] , O. Kubíček [-] (65. V. Serynek [-] )

Místo: TJ Tochovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Máša Jaroslav - ŽÁČEK Martin (N), FUNK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.