2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládlo lépe Týniště


Branky


4

K vidění bylo další derby týmu z okresu Rychnov nad Kněžnou mezi Týništěm a Kostelcem. Z tohoto zápasu si nakonec všechny body odneslo Týniště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková hlavička Forejtka

Do utkání vstoupili domáci fantasticky, když již po prvním rohu Winklera uklidil míč do sítě hlavou Jan Forejtek. Týniště si vytvořilo i další šance, ale ty nedokázalo proměnit. Kostelec byl produktivnější a zásluhou Dostálka v 31. minutě srovnal na 1:1. Hra Kostelce těsně před poločasem dostala pořádný šrám, když po druhé žluté kartě musel ze hřiště Matej Kytlík a hosté do druhé půle nastupovali v deseti.

Drama v druhé půli

Vítěznou branku vstřelil střídající Ondřej Malý, který se trefil po dvou minutách na hřišti, když využil krásný centr Jana Forejtka. Posledních třicet minut se hra přelévala ze strany na stranu a nechyběly emoce, ani důrazné souboje. Kostelec nesložil zbraně a byl blízko k vyrovnání. V jejich největší šanci ale podržela Baťhu branková konstrukce.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler, vedoucí mužstva: Nastoupili jsme ve velmi slepené sestavě a s velkou marodkou, která nás trápí po delší dobu. Hosté hrozili z dlouhatánských nákopů na dva rychlé útočníky. V úvodu se nám podařilo vstřelit rychlou branku. Ta nám na chvilku pomohla, ale hostům se podařilo vyrovnat. V početní výhodě se nám nedařilo kombinovat. V 68. minutě se elegantně prosadil mladíček Malý a šli jsme opět do vedení. V závěru se podařilo hostům ještě nastřelit tyč, ale skóre se naštěstí už nezměnilo.

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan, statutární zástupce klubu: Hned v úvodu utkání se po rohovém kopu prosadili domácí. Nám se podařilo zaslouženě vyrovnat po pohledné kombinační akci. Druhý poločas jsme museli absolvovat v početní nevýhodě, přesto jsme nemuseli odjet s prázdnou, kdy naši největší šanci na vyrovnání zastavila tyč domácí svatyně.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - T. Kos [-] (78. V. Janda [-] ) , M. Cvejn [-] (46. J. Marha [-] ) , J. Winkler [-] (66. O. Malý [-] ) , V. Nedomanský [-] , T. Repák [-] , T. Voda [-] , M. Šotola [-] , J. Forejtek [-] (92. M. Zemánek [-] ) , D. Diblík [-] , J. Šreibr [-]

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - R. Müller [-] , M. Plocek [-] (75. M. Pups [-] ) , A. Poledno [-] (46. J. Havel [-] ) , P. Klapal [-] , J. Vodička [-] , O. Šupler [-] , D. Cvejn [-] , O. Kotyza [-] , R. Dostálek [-] , M. Kytlík [-]

ŽK: 17. T. Kos , 21. J. Winkler , 39. M. Šotola - 35. M. Kytlík , 60. O. Šupler , 82. R. Dostálek , 88. R. Müller . ČK: 86. M. Šotola - 44. M. Kytlík .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Čožík Marek - FRYŠ Milan, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Semerák
Tip experta: výhra domácích

Domácí zde těsně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích