P. Drozd 63.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice doma nejtěsnějším rozdílem porazily Dobrušku


Branky


63. P. Drozd
4

Záchranářský souboj nabídlo utkání mezi Hořicemi a Dobruškou, kdy domácí byli po většinu zápasu lepším týmem a za své nasazení byli odměněni brankou Pavla Drozda v 63. minutě, které nakonec rozhodla celé utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: První poločas se odehrával za trvalé převahy našeho týmu, ale spousta obrovských šancí zůstala bohužel nevyužita. Ve druhé půli se k výbornému brankáři hostí přidala i branková konstrukce. A tak nás vysvobodil až Pavel Drozd. Po brance se začali osmělovat i hosté a když jsme nepřidali pojistku byl zápas dramatický do poslední chvíle. Za bojovný výkon si výhru zasloužíme. A tu posíláme našemu bývalému dlouholetému sekretáři Oldovi Gottvaldovi, který se bohužel již dnešního zápasu nedočkal.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Utkání začali prohrávat někteří naši hráči již v pátek, a jak to bývá, tak se vám to vrátí v plné nahotě!!! Nám v podobě slabých a nejistých výkonů některých a zejména smolného zranění klíčového hráče Paga již v 10. minutě (zlomený nos).Domácí nás tak přehrávali a vytvořili si dost šancí, aby alespoň jednu proměnili. V závěru se málem potvrdilo, že se na šance nehraje a mohli jsme vyrovnat. My se doufám poučíme a jedeme dál.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Dufek [-] - J. Pečenka [-] (81. J. Rozsévač [-] ) , D. Drozd [-] , J. Šedivý [-] (81. A. Vávra [-] ) , P. Drozd [-] , P. Hátle [-] , M. Havelka [-] , Z. Nečesaný [-] (90. M. Bango [-] ) , D. Palm [-] , J. Černý [-] , P. Kuneš [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Čančara [-] , V. Bílek [-] , D. Doucek [-] , P. Feichtinger [-] , Z. Pago [-] (19. M. Eimann [-] ) , P. Krahulec [-] , T. Štětina [-] , D. Zrzavý [-] (46. M. Jirásek [-] ) , J. Moník [-] , L. Prostředník [-] (85. D. Eimann [-] )

Počet diváků: 250. Rozhodčí: Tvaroh Petr - ŠESTÁK Vojtěch, LOUDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Semerák
Tip experta: remíza

Další vyrovnané utkání, které tipuji, že dojde do penalt.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích