4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 14:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice soupeře zlomila až v poslední půl hodině


Branky


62. J. Krolop (p.) , 63. F. Zawada , 83. L. Pavlíček , 88. J. Krolop
6

Solnice v 25. kole přivítala Červený Kostelec. Doma chtěla odčinit zaváhání z minulého kola proti Dobrušce. Dlouho se jé nedařilo prolomit pevnou hostující obranu. Tu povolil až střídající Josef Krolop v 62. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci gól neviděli

Od prvních minut byla Solnice aktivnější a kombinací se snažila prolomit hostující obranu. Ta si však své defenzivní úkoly plnila znamenitě a mnoho vyložených šancí ani na jedné či druhé straně v první půli k vidění nebylo. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

Hostující obrana povolila až v 62. minutě

Úvodní branku viděli diváci až v 62. minutě, kdy se po faulu na solnického kapitána Michaela Ptáčka kopala penalta. K ní se postavil střídající Krolop a střelou k pravé tyči překonal Středu. Vzápětí bylo na solnické střídačce ještě veseleji, když stoper Filip Zawada vyvezl míč přihrávkou našel Luboše Pavlíčka, který se prosmýkl kolem dvou bránících hráčů a průnikovou přihrávkou našel dobře nabíhajícího Zawadu, který se nejprve zasekávačkou zbavil obránce i gólmana Středy a poté svoji parádní akci zakončil. 

 

Na 3:0 upravoval v 83. minutě  po centru Martina Valáška hlavou Luboš Pavlíček. Gólový účet zápasu završil v 88. minutě svoji druhou brankou Josef Krolop, když na půlce přebral míč od Valáška a svůj průnik zakončil přehozením Středy. Solnice si tak připsala tři body a v tabulce se stále drží na prvním místě.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: Vzhledem ke zraněním a kartám jsme dnes byli nuceni improvizovat. V prvním poločasu jsme sice byli více na míči, ale bez gólového efektu. Po změně stran jsme změnili rozestavení a výsledek se dostavil. Kluci z lavičky hru oživili a 4 góly daly zapomenout na výkony z posledních zápasů. Nerad vyzdvihuji jednotlivce, ale dnes musím pochválit Zawadu. Jeho jistota v osobních soubojích, a krásný gól na 2:0 jen podtrhl jeho velmi dobrý výkon, který nám pomohl ke 3 bodům.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček trenér: Utkání probíhalo asi podle očekávaného scénáře, domácí kombinovali, byli více na míči, my chtěli být pečlivější do defenzívy s rychlým přechodem. V bezbrankovém poločase jsme plnili pokyny skvěle. Utkání jsme si rozhodli sami po sérii zbytečných ztrát jsme se dostali pod tlak a během tří minut dvakrát inkasovali. Naši snahu otevřít více hru domácí svou kvalitou ještě dvakrát potrestali.



Sestavy


SK Solnice
Z. Schod [-] - F. Zawada [-] , D. Motl [-] (80. A. Barták [-] ) , R. Ptáček [-] , M. Kos [-] (80. M. Valášek [-] ) , M. Jedlička [-] , M. Ptáček [-] , D. Volf [-] , P. Nosek [-] (62. L. Pavlíček [-] ) , M. Lebeda [-] (46. J. Krolop [-] ) , O. Tobiška [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] , M. Jirousek [-] (80. D. Veseleňák [-] ) , J. Škoda [-] , L. Hlava [-] , J. Čejchan [-] (80. D. Hála [-] ) , M. Srkal [-] , J. Malina [-] (62. J. Hundák [-] ) , P. Kratěna [-] , P. Bárta [-] , D. Vejman [-]

ŽK: 48. M. Jirousek , 83. P. Bárta .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: TUREK Jiří - MATULA Pavel, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Solnice bude chtít napravit zaváhání z posledních dvou utkání.