2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín zvládl ve Vrchlabí otočit skóre a nakonec si odvezl tři body


Branky


9. D. Zdržálek , 18. S. Mlejnek - 35. J. Kuneš , 50. J. Lánský (p.) , 65. V. Matějka , 95. M. Glos
7

Do Vrchlabí zavítal Jičín, kterému se na jaře daří a svoji formu chtěl potvrdit i na hřišti předposledního týmu tabulky. V první půli ale překvapivě dominovali domácí a dostali se do vedení. Jičín však v druhé půli zabral a obrátil stav zápasu ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí první půli Jičín přehrávalo.

První šanci zápasu mělo Vrchlabí, když se v dobré pozici ocitl Žďarský, jeho střela jen těsně minula zadní tyč Kanavalovi branky. V 9. minutě se domácí již mohli radovat, když Dominik Zdržálek parádně obešel dvojici obránců a poté přesnou střelou k pravé tyči překonal Kanavala. Skvělý začátek korunovalo Vrchlabí v 18. minutě, kdy se po dlouhém autu na malé vápno dostal k hlavičce Mlejnek a zvýšil na 2:0.

 

Hosté se dostali pod tlak a nedařilo se jim vrátit zpět do zápasu. I přesto ve 35. minutě snížil na 1:2 Fidrich, který z úhlu trefil vzdálenější tyč Šídovi branky od které se míč následně dostal do sítě. Vrchlabí si mohlo vzít dvougólové vedení zpět v nastavení první půle, ale po centru z levé strany trefil Mlejnek pouze tyč. Touto šancí první půe skončila a do šaten odcházeli určitě spokojenější vrchlabští.

Jičínu se podařil obrat

Jičín vstoupil do druhé půle aktivněji a hned v 50. minutě trefil Matějka tyč, při následném pokusu o dorážku byl ve vápně sražen a kopala se penalta. Zodpovědnost na sebe vzal jičínský kapitán Lánsky a s přehledem srovnal na 2:2. Jičín měl další příležitost v 57. minutě, ale Zugarovu bombu zlikvidoval Šíd. 

 

Po další nevyužité šanci Jičína se Vrchlabí po rychlém přechodu dostalo do šance, ale hosty podržel dobrým zákrokem Kanaval. V 65. minutě se divácí dočkali nejhezčího momentu zápasu, když Vojtěch Matějka parádní střelou trefil levý horní roh od kterého se míč odrazil do sítě. Vrchlabí hrálo vabank a hosté útočili z brejků. Z jednoho z nich zpečetili svůj obrat, když v 95. minutě zvýšil na konečých 4:2 pro Jičín střídající Glos.



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Důležité 3 body se nerodily lehce.1. pol.se nám nedařilo. Štěstí,že jsme prohrávali jen o gól. 2. pol. - rychlé vyrovnání nás dostalo na koně a šli jsme za vítězstvím. Samostatný únik domácích vyřešil skvěle Kany. Když dal V. Matějka krásný gól na 3:2, byli jsme blízko, ale v nejistotě, kterou ukončil až v 95. Glosík. Za 1. pol. kritika týmu. Za 2. pochvala a dík všem včetně střídajících, kvalita lavičky na naší straně. Domácím přeji, aby zůstali pozitivní, ve Vrchlabí se člověk cítí fajn!!



Sestavy


FC Vrchlabí
O. Šíd [-] - S. Mlejnek [-] (83. O. Pokorný [-] ) , P. Žďárský [-] , J. Blažej [-] , O. Matěják [-] , D. Zdržálek [-] (83. J. Dědek [-] ) , D. Navrátil [-] (75. M. Slavík [-] ) , M. Kučera [-] , D. Štefan [-] , R. Dejmek [-] , L. Hawel [-]

SK Jičín
L. Kanaval [-] - P. Buchvald [-] , J. Vrabec [-] , J. Kuneš [-] , F. Smolík [-] (68. D. Machačný [-] ) , J. Kuncíř [-] - O. Zugar [-] , V. Matějka [-] (85. J. Matějka [-] ) , J. Lánský [-] (77. A. Kopáček [-] ) - J. Macháček [-] (68. M. Glos [-] ) , D. Fidrich [-]

ŽK: 40. M. Kučera , 50. D. Navrátil , 89. L. Hawel - 43. J. Lánský , 45. V. Matějka .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Čožík Marek - VLACHYNSKÝ Kamil, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Tomáš Vošlajer
Tip experta: výhra hostů

Vrchlabí na jaře nezískalo ještě ani bod. Věřím, že si Jičín odveze všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů