M. Haken 62.
1:2
(0:1)
39. J. Havrda
54. D. Drozd (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice zvítězily ve Vysoké


Branky


62. M. Haken - 39. J. Havrda , 54. D. Drozd (p.)
6

Hořicím poslední dva zápasy vůbec nevyšly a v tomto kole již chtěly bodovat. Vysoká je doma silná a navíc v posledním kole zahrála proti Slavii velmi dobrý zápas, vše nesvědčlovalo tomu, že diváci uvidí zajímavý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci čekali na gól až do konce poločasu

Do první větší šance se dostaly Hořice, ale Drozdovu střelu vyrazil Pšenička. Ve 39. minutě Hořice vedly útok po pravé straně, kdy nakonec David Drozd, naservíroval Havrdovi míč před prázdnou bránu a pro něj již nebyl problém ho dopravit do sítě.

 

Do konce poločasu další branka nepadla a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0.

Haken zdramatizoval průběh zápasu

Hostům vstup do druhé půle vyšel. V 54. minutě byl ve vápně sražen hořický kapitán Palm a rozhodčí ukázal na pokutový kop. K penaltě se postavil David Drozd, poslal Pšeničku na druhou stranu a s přehledem proměnil. 

 

V 62. minutě Vysoká zdramatizovala zápas, když se po rychlém protiútoku dostal míč k Veverkovi, který ho po levé straně zatáhl na roh velkého vápna, odkud poslal přesnou zpětnou přihrávku zpět na penaltu, tam si ho našel Haken, který střelou do protipohybu překonal Krejčího a snížil na 1:2.

 

Další přesné záshay diváci neviděli a Hořice si tak z vysoké odvezly všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Po dvou neúspěšných zápasech a před těžkou sérií jsme důležité utkání zvládli. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, ale bohužel se podařilo vstřelit jen jednu branku. Po přestávce domácí přidali a chvílemi nás dost zatlačili před naší branku. A když se nepodařilo dotáhnout několik slibných brejků bylo utkání dramatické do poslední chvíle. Utkání hráči zvládli výborně takticky i velkým nasazením a tak odvážíme cenné tři body zaslouženě.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
J. Pšenička [-] - R. Růžička [-] , L. Müller [-] , T. Prorok [-] , P. Kafka [-] - P. Veverka [-] , F. Jarosz [-] , M. Haken [-] (82. T. Kozel [-] ) , J. Mikušík [-] - J. Pražák [-] (19. J. Homolka [-] ) , O. Ujec [-] -

TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - D. Drozd [-] , J. Šedivý [-] (59. A. Kedroń [-] ) , P. Drozd [-] , P. Palm [-] , J. Havrda [-] , M. Havelka [-] (82. M. Jonáš [-] ) , M. Bango [-] (70. A. Vávra [-] ) , P. Hátle [-] , D. Palm [-] , P. Kuneš [-]

ŽK: 19. F. Jarosz , 85. P. Kafka - 38. P. Palm , 59. D. Krejčí , 71. D. Palm , 89. P. Hátle . ČK: 89. F. Jarosz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TUREK Jiří - ŽÁK Pavel, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jan Vodička
Tip experta: výhra domácích

Vysoká je doma nepříjemná a těžko se tam vyhrává.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích