Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blížkovice potvrdily roli favoritů. Suchohrdly však bojovaly statečně


Branky


3

V předposledním kole přivítaly Suchohrdly vítěze letošního ročníku Blížkovice. Favoritovi nedaly nic zadarmo, přesto mu na domácí půdě podlehly 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofsajd zhatil radost domácích

Do zápasu vstoupily oba týmy naplno a šance byly na obou stranách. První branku vstřelili domácí, ale kvůli ofsajdu nebyla uznána. Na gól se tedy čekalo až na konec prvního poločasu, kdy se v rozmezí dvou minut (40 a 42) dvakrát radovali hosté. Nejprve po individuální akci dal gól Jakub Velčický a poté z rohu hlavou nikým nehlídaný Martin Bauer.

Dramatický závěr

Začátek druhého poločasu opět přinesl několik gólových příležitostí pro domácí, ale skóroval Jakub Velčický z Blížkovic. Domácí se přece jen dočkali první branky v 55. minutě po gólů Michala Tapšíka, ale hosté pár minut na to z rohu opět navýšili náskok na 1:4.  

 

Domácí se však nevzdali a závěr zápasu zdramatizoval dvěma úspěšnými střelami Lukáš Jakub, který překonal blížkovického brankáře nejprve střelou z hranice velkého vápna a následně ztečoval střelu od spoluhráče. I přes další slibné šance však vyrovnání nepřišlo a hosté si odnesli všechny tři body.

 

Spoluautor: Michael Glazer



Ohlasy k zápasu


TJ Suchohrdly
Michael Glazer: Chybělo nám štěstí v zakončení, kdy jsme mohli přidat ještě dva góly, a bohužel pro nás soupeř proměnil každou šanci.




Sestavy


TJ Suchohrdly
P. Felcan [-] - M. Tapšík [-] , L. Jakub [-] , M. Glazer [-] , Z. Adamov [-] , P. Štancl [-] (70. M. Koníček [-] ) , P. Štancl [-] (77. F. Kroupa [-] ) , M. Adamov [-] , Z. Pospíšil [-] , P. Pospíšil [-] , R. Wieczorek [-]

TJ Sokol Blížkovice
Š. Dancinger [-] - M. Bauer [-] , T. Prokeš [-] (67. V. Dvořák [-] ) , M. Janyška [-] (67. J. Moravec [-] ) , R. Hochman [-] , J. Velčický [-] , J. Šíp [-] , K. Eberl [-] , O. Čermák [-] (77. V. Polášek [-] ) , V. Vybíral [-] , J. Holík [-]

ŽK: 66. L. Jakub - 34. V. Vybíral .
Hráči zápasu: L. Jakub - J. Velčický .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: HRDLIČKA Stanislav - KOLESA Pavel, BUKÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích