Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostěradice doma podlehly Jaroslavicím


Branky


3

Někdy celý zápas vedete a poté stačí posledních deset minut a výhra míří k soupeři. To se tento víkend přihodilo hráčům Hostěradic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól střelili domácí

V nedělním zápase se proti sobě postavily dva týmy z chvostu tabulky. Celek Hostěradic dokázal skórovat již ve 14. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Tomáš Procházka. Jaroslavice se ze všech sil snažily vyrovnat, ale do cesty se jim stavěl brankář Lukáš Klim i branková konstrukce, a proto šli do druhého poločasu s jednobrankovou ztrátou.

Zvrat v posledních deseti minutách

V 71. minutě navýšil vedení domácích Radek Burger přesnou hlavičkou po centru z velkého vápna. Přestože se týmu Hostěradic dařilo takřka celý zápas držet ve vedení, poslední desetiminutovka překopala závěrečný výsledek. Jaroslavice dokázali vstřelit tři rychlé góly. Pod dvěma je podepsán Antonín Kozárek a jednu trefu si připsal i Lukáš Holcman.

 



Sestavy


Hostěradice
L. Klim [-] - B. Horák [-] , M. Krontorád [-] , R. Burger [-] (84. Z. Vostřel [-] ) , M. Fiala [-] , M. Kadlec [-] , T. Procházka [-] , J. Pavelka [-] , J. Čech [-] , M. Fiala [-] , M. Fiala [-]

Jaroslavice
S. Mach [-] - L. Juhaňák [-] , O. Zapletal [-] , L. Juhaňák [-] , V. Procházka [-] , T. Glazer [-] , P. Bartoš [-] (76. E. Zálešák [-] ) , A. Lev [-] , D. Procházka [-] (53. L. Holcman [-] ) , F. Bula [-] , P. Vala [-] (70. A. Kozárek [-] )

ŽK: 59. B. Horák , 68. J. Čech , 83. J. Pavelka - 32. L. Juhaňák , 59. L. Holcman , 72. A. Lev .
Hráči zápasu: T. Procházka - A. Kozárek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HRDLIČKA Stanislav - LAŠTŮVKA Dušan, SVOBODA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích